Новини

Родителско кафе на „Медика“ с безплатни логопедични диагностики

Темата на лекцията ще бъде посветена на ролите в семейството

Всеки родител до определена степен изпитва съмнения в периода на проговаряне на детето.
В януарското Родителско кафе на Лечебни заведения „Медика“ 15 деца, довели мама и татко, ще получат безплатни логопедични диагностики.

В януарското Родителско кафе на Лечебни заведения „Медика“ 15 деца, довели мама и татко, ще получат безплатни логопедични диагностики, след предварително записване на тел. 0887 920 062.
Темата на лекцията ще бъде посветена на ролите в семейството. Родителите полагат основите на личността. Това в по-късен етап от развитието до голяма степен определя изграждането на характера и поведението на детето. То копира държанието на мама и татко, оформя представата си за отношенията в семейството и държанието в обществото.
Къде е мястото на всеки един от родителите, ще разберем от логопедът Силвия Пасева. Тя ще даде съвети как грижите за детето могат да се разпределят между членовете на семейството по най-подходящият начин и каква роля играе всеки един в представите на формиращият се човек.
Всеки родител до определена степен изпитва съмнения в периода на проговаряне на детето. Поради тази причина специалистите от Логопедични центрове „Медика“ ще бъдат на разположение за провеждане на 15 безплатни диагностики, веднага след лекцията. Ранната възраст на детето (след навършване на две години и половина) е важна за превенция на езиково-говорните нарушения и тяхното продължаващо задълбочаване. Колкото по-рано бъдат открити комуникативните нарушения и започне логопедичната терапия, толкова по-добри и трайни ще бъдат резултатите.
Всички желаещи майки, татковци и деца са добре дошли на Родителското кафе на 30.01.2019 г. /сряда/ от 18:00 часа в Детския отдел на Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Русе. Входът е свободен, а от Лечебни заведения „Медика“ са подсигурили безплатно кафе и чай.

Общо
Родителско кафе на „Медика“ с безплатни логопедични диагностики
Заглавие
Родителско кафе на „Медика“ с безплатни логопедични диагностики
Описание
Темата на лекцията ще бъде посветена на ролите в семейството.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker