Новини

Русенска ИСТ компания продължава експанзията си в Западна Европа

Фирмата има вече десетгодишна история в България

Силвае технолоджис
Русенската ИСТ компания „Силвае технолоджис” (Silvae Technologies) направи поредна крачка в своята експанзия в Европа, стъпвайки в Кралство Нидерландия.

Русенската ИСТ компания „Силвае технолоджис” (Silvae Technologies) направи поредна крачка в своята експанзия в Европа, стъпвайки в Кралство Нидерландия. Първият клиент на дружеството там е софтуерна компания от Амстердам, съобщи Руди Ван ден Бос, изпълнителен директор на „Силвае технолоджис”. Новият партньор на ръководената от него фирма е бързо развиваща се компания, специализирана в програмирането с Java. Съвместната работа изисква ангажирането на четирима разработчици от русенския офис за период от поне две години.
„Пазарът, на който ние оперираме, е много конкурентен, на него присъстват фирми от сектора на информационните системи и технологии от Източна Европа, но заради доброто образование и ниските данъци ние сме конкурентноспособни”, каза Руди Ван ден Бос. Той има повече от 20 години опит в намирането на талантливи програмисти, които стават част от екипите на големи компании – до момента на клиенти в Белгия.
Всъщност „Силвае технолоджис” е името, което замени преди около година и половина познатото по-рано в ИТ средите „Нонилион”. Фирмата има вече десетгодишна история в България. Тя има за цел да предостави на всеки клиент точния ресурс, който ще му помогне да управлява дистанционно всеотдаен екип, напълно отговарящ на неговите изисквания към съответния професионален профил.
„Изключително вълнуващо е да работиш в такава среда, която има влияние върху хора и фирми. Изграждаме уеб-магазини, уеб сайтове, уеб и мобилни приложения, но също работим и в областта на CRM (Customer Relationship Management – системи за управление на взаимоотношенията с клиентите) и дигитализацията на документи”, обясни изпълнителният директор на компанията.

Общо
Русенска ИСТ компания продължава експанзията си в Западна Европа
Заглавие
Русенска ИСТ компания продължава експанзията си в Западна Европа
Описание
Фирмата има вече десетгодишна история в България.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker