Новини

Русенката Виктория Колева е в екипа на дизайнерите на Кейти Пери

Кейти Пери в тоалет на талантливата русенка
Кейти Пери в тоалет на талантливата русенка

Амбициозната русенка Виктория Колева вече 15 години пребивава в САЩ, а в момента живее в Сакраменто, Калифорния.

Тя се прочу със своите успехи и пробив на сцените от световна класа. През 2015 г., талантът й не остава незабелязан и става част от екипа на известната изпълнителка Кейти Пери, като отговаря за облеклото й на едно от най-гледаните предавания – шоуто на Супербоул. Работи съвместно и със звездата от Бродуей – Идина Мензел – актрисата, която озвучава принцеса Елза в прочутата анимация „Замръзналото кралство“. Също така изработва костюми на известна водеща на телевизионно шоу, излъчвано в Холивуд. Няколко години работи като главен моден дизайнер на бельо, като дори предава от своите знания и опит на асистенти, завършили местни елитни университети за мода.
Днес, амбициозната русенка се срещна с директора на дирекция „Култура и образование“ – Ирена Петрова, началника на отдел „Култура“ – Ива Чавдарова и директора на ПГО „Недка Иван Лазарова“ – инж. Диана Иванова.
Образованието, което получава в гимназията по облекло в Русе, й дава много силен тласък и изключително добра подготовка. От малка мечтае да се занимава с мода: „От рано знаех какво е моето призвание и това ме направи щастлива – даде ми амбиция да се подготвя за мечтите си. Винаги споменавам и давам пример на колегите си в Америка за това колко много ме научи гимназията.“ Директорката Диана Лазарова сподели, че Виктория е амбициозен и изключително любопитен човек: „Училището й даде подготовка на високо ниво, но заслугите й след това се дължат изцяло на личните й качества.“
Вики вече има предложения за дистрибуторство в България. Една от мечтите й е да реализира бизнес тук, като осигурява работни места и възможности за младите хора. Амбициозната дизайнерка има своя компания за спортни облекла – Vfit, като бизнесът й досега се е развивал онлайн, а сега й предстои да открие магазин с нейни модели. Споделя, че в този бранш конкуренцията е голяма и се старае да предлага разнообразни и нестандартни визии.
Обича да се връща в родния си град и се старае това да се случва по-често. Докато е в България, предстои да се срещне с бившите си съученици, с които остават сплотени и поддържат контакт от години.

Русенката Виктория Колева е в екипа на дизайнерите на Кейти Пери
Амбициозната русенка Виктория Колева вече 15 години пребивава в САЩ, а в момента живее в Сакраменто, Калифорния и отговаря за облеклото на Кейти Пери.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker