Новини

СОУ „Христо Ботев“ е победителят в „Стани Екогерой“

Трябва да мислим повече за природата, смята зам-кметът Наков

СОУ „Христо Ботев“ е победителят в „Стани Екогерой“.
СОУ „Христо Ботев“ е победителят в „Стани Екогерой“.

СОУ „Христо Ботев“ е победителят в четвъртото издание на кампанията „Стани Екогерой“. Зам.-кметът Димитър Наков награди победителя в конкурса, организиран от Община Русе и „ЕКОПАК България“. Той връчи грамота и мултимедиен проектор, осигурен от „ЕКОПАК България“, на русенското училище за най-активен участник и първенец в кампанията.
Наков поздрави директора на училището Теодор Коцев за активното им участие, с което дават ценни уроци на децата. „Подобни инициативи, дават пример и добри идеи за работа с подрастващите. Благодарение на тази кампания изграждаме културата и навици на децата ни да пазят природата чиста и да се грижат за нея. В днешно време трябва да мислим повече за природата“, допълни още зам.-кметът.
Йоан Богданов, Ивета Парашкевова, Екатерина Кюркчиева, Максим Тодоров, Калоян Желев, Рикардо Помаков, Ася Донева, Аиджан Баева, Мартин Рачев, Алейна Еюб са учениците, които бяха отличени с индивидуални награди. Те получиха таблети от маркетинг мениджъра на „ЕКОПАК България“ Евелина Обретенова.
Тържественият концерт по повод завършването на кампанията „Стани Екогерой“ се проведе в СОУ „Христо Ботев“ – Русе. В тазгодишното издание се включиха над 220 деца от 18 училища в града. Обретенова допълни, че кампанията за повишаване нивото на знанията на децата за начините за опазване на околната среда продължава. Тя призова всички деца, които не са успели да спечелят, да продължават да трупат знания за опазването на природата и да участват в игрите на страницата на компанията, които също може да им донесе различни награди.

Общо
СОУ „Христо Ботев“ е победителят в „Стани Екогерой“
Заглавие
СОУ „Христо Ботев“ е победителят в „Стани Екогерой“
Описание
Трябва да мислим повече за природата, смята зам-кметът Наков
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker