Новини

Семинар по сакрална архитектура на тялото в Русе

Заниманията с дамите ще се проведат в йога студио „Хармония”

Йога студио „Хармония” в Русе организира  семинар по сакрална архитектура на тялото за дамите, които желаят да се трансформират и подмладят.
Йога студио „Хармония” в Русе организира семинар по сакрална архитектура на тялото за дамите, които желаят да се трансформират и подмладят.

Йога студио „Хармония” в Русе организира семинар по сакрална архитектура на тялото за дамите, които желаят да трансформират и подмладят своето тяло. Курсът е в два дена – в петък от 18 до 21 часа и в събота от 10 до 16,30 часа и ще се води от треньора по учебно-оздравителни практики Стойка Терзиева, която използва системата на Натали Дроен.
Какво е сакрална архитектура? Оздравителна система за жени, която почива на християнските православни традиции и разбирането за тялото като храм на душата. Създадена е от французойката с руски произход Натали Дроен. В основата на този метод стоят физически упражнения, дишане, молитва и вътрешна духовна работа, благодарение на които личността започва да осъзнава структурата и взаимовръзките вътре в себе си, единството на тяло, дух и душа.
Организаторите споделят, че занятията по сакрална архитектура ще помогнат на женитеда коригират осанката си, да нормализират теглото си и да разберат и заобичат своето тяло. Целта е организмът да се настрои на ниво саморегулация. Чрез движението и дишането тялото се изчиства, премахва умората и стреса. Казват, че тези практики укрепват гръбначния стълб, възстановяват подвижността на ставите, че дори могат да коригират плоскостъпието. В духовен план жената хармонизира себе си, разкрива своята женственост, придобива увереност и се разделя с комплексите и страховете си, открива своя творчески потенциал. Звучи примамливо, коя жена не би искала да постигне всичко това?!
Според организаторите курсът ще обясни на дамите основните правила за разполагане на тялото в пространството, с други думи как да стоят и да лежат. По време на занятията ще бъдат усвоени комплекс базови упражнения, принципите на правилното дишане и съответните дихателни упражнения. Стойка Терзиева ще обясни причините за наднорменото тегло и как то може да бъде регулирано.
За желаещите да се запознаят с метода на сакралната архитектура на тялото съобщаваме, че курсът ще се проведе в йога студио „Хармония” на ул. „Константин Иречек” 8. Той е с предварително записване при Красимира Лазарова от „Здравен дизайн”.

Общо
Семинар по сакрална архитектура на тялото в Русе
Заглавие
Семинар по сакрална архитектура на тялото в Русе
Описание
Заниманията с дамите ще се проведат в йога студио „Хармония”
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker