Новини

Siemens Healthcare се ребрандира като Siemens Healthineers

Новият бранд подчертава пионерския дух на компанията и нейното инженерно ноу-хау в сферата на здравеопазването

Simens Healthineers.
Siemens Healthineers е новият бранд, под който ще работи Siemens Healthcare в глобален мащаб.

Компанията Siemens Healthcare, която отговаря за здравния бизнес на Siemens AG, вече има ново име. Siemens Healthineers е новият бранд, под който ще работи Siemens Healthcare в глобален мащаб. Новата марка подчертава пионерския дух на компанията и нейните инженерни познания в областта на здравеопазването. „Ние имаме изключителен опит в инженеринга и научните постижения и непрекъснато сме в челните позиции при разработването на иновативни клинични решения, които дават възможност на болниците да предлагат ефективна висококачествена грижа за пациентите. Продължавайки това начинание като Siemens Healthineers, ще използваме своя опит, за да осигурим по-широка гама от персонализирани клинични решения, които цялостно подпомагат бизнеса на нашите клиенти“, обяснява Бернд Монтаг, главен изпълнителен директор на компанията. „Нашият нов бранд е ясен сигнал за амбицията ни и изразява нашата идентичност като компания на хората – 45,000 служители по целия свят, които са вдъхновени да помогнат на доставчиците на здравни услуги да бъдат максимално полезни за своите пациенти.“
Като част от своята стратегия „Визия 2020“ преди близо две години Siemens AG обяви, че бизнесът ѝ в сферата на здравеопазването ще се управлява отделно като „компания в компанията”, с нова организационна структура.
Siemens Healthineers ще продължи да укрепва водещата си позиция в сферата на медицинската образна и лабораторна диагностика, като добавя нови предложения, като например управлявани услуги, консултиране и цифрови услуги, както и в сферата на разработването на технологии в разрастващия се пазар за терапевтична и молекулярна диагностика.
Siemens AG (с централи в Берлин и Мюнхен) е глобален технологичен лидер, чието име е символ на технологично съвършенство, новаторство, качество, надеждност и глобално присъствие в продължение на повече от 165 години. Компанията развива дейност в над 200 страни, предимно в сферата на електрификацията, автоматизацията и цифровизацията и е един от най-големите световни доставчици на енергийно-ефективни технологии. Компанията е и водещ доставчик на медицинско оборудване за образна диагностика – в т.ч. системи за компютърна томография и магнитен резонанс – и лидер в сферата на лабораторната диагностика и клиничните информационни системи.
Siemens България е част от Siemens AG – световен лидер в производството на иновативни продукти,технологии и решения в сферата на електрификацията, автоматизацията и дигитализацията. В България компанията присъства вече 136 години. Част от структурата на Siemens в България е и фабрика за измервателна апаратура за продукти високо напрежение в Правец.

Общо
Siemens Healthcare се ребрандира като Siemens Healthineers
Заглавие
Siemens Healthcare се ребрандира като Siemens Healthineers
Описание
Новият бранд подчертава пионерския дух на компанията и нейното инженерно ноу-хау в сферата на здравеопазването.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker