Начало - Новини - Синтетични витамини срещу органични витамини

Синтетични витамини срещу органични витамини

Само постоянното подобрение заслужава вашата лоялност, в противен случай лоялността към която и да е марка, която не пречи на вашата болест или болка, ще се нарече „сляпа лоялност“

Създадени в лаборатория.

Почти всеки един човек приема витамини или добавки всеки ден, но почти всеки от тези хора с години стои болен и сега приема болкоуспокояващи.

Приемате витамини от години и не можете да живеете без тях? Е, ако все още се превивате от болка, все още страдате от няколко заболявания или симптоми, които вероятно се влошават с всеки изминал ден, може би ще искате да преосмислите своя план за профилактика на заболяванията. Почти всеки един човек приема витамини или добавки всеки ден, но почти всеки от тези хора с години стои болен и сега приема болкоуспокояващи.

Приемането на витамини не е ли, за да се предотврати заболяване?
Това е и причината, поради която вие и всеки друг приема витамини, нали? За да предотврати заболяване, разбира се. Но какво става, ако не го предотвратявате, а всъщност продължавате да се влошавате, въпреки лоялността ви към любимите ви витамини или хранителни добавки.
Идва време във вашия живот, когато трябва да се грижите повече за резултатите, отколкото за лоялността към марката.
Лесно ли е да се отдръпнете и да погледнете какво сте проглъщали всеки ден и след това да изследвате всяка съставка, за да потвърдите, че всяка съставка във вашия витамин е наистина здравословна и следователно изисква вашето уважение? Или просто ще продължите с надеждата, че един ден най-често срещаната съставка, намерена в повечето синтетични витамини, т.е. магнезиев стеарат или стеаринова киселина, може някога да бъде здравословна?
Това е избор, който можете да направите, но сегашното ви здравословно състояние всъщност е резултат от всяко решение, което сте направили за вашето здраве до този момент. Така че, ако сте болни, ако чувствате болка или някакви симптоми, тогава е време да направите обратното на това, което смятате за здравословно или поне да направите нещо различно.
Не бихте продължили да купувате от същия фонд на фондовия пазар, ако резултатът е винаги лош, нали?

Тогава защо го правите, когато става дума за вашето здраве? Вие заслужавате да подобрявате здравето си ежедневно и всъщност да чувствате по-добре с всеки изминат ден.
Само постоянното подобрение заслужава вашата лоялност, в противен случай лоялността към която и да е марка, която не пречи на вашата болест или болка, ще се нарече „сляпа лоялност“. И кой иска да мине през живота на сляпо? Аз не и съм сигурна, че и вие не искате.
Нека да разгледаме разликите между синтетичните и органичните витамини.
Синтетични витамини: Създадени в лаборатория; направени от ГМО и / или синтезирани, не са реално хранителни и лишават тялото ви от запаси, което създава недохранване.
Реални органични витамини: Не са хапчета; не са готвени; не са преработени, а са екстракт или концентрат, но всъщност са 100% без съдържание на пестициди и 100% пълноценни без ГМО, което означава, че тялото ви асимилира всичките 100% от всеки витамин, минерал, ензим, пробиотик и протеин в тази храна.
Вероятно ще си кажете … „, но истински органични витамини просто означава, че ям храна.“ Да, точно така! Но не само храната и дори най-здравословната храна, не можете да купите от магазина за здравословни храни. „Реалните органични витамини“, за които говоря, не се продават в магазините за здравословни храни, дори и на местния пазар на фермери.
Почвата е достатъчно здрава, за да се отгледат 100% без пестициди и 100% без ГМО храна, която е пълна с мощни хранителни вещества, от които всички производители на синтетични витамини се страхуват. Сега мога да споделя с вас тази много специална и много рядка храна, която ви осигурява по-резорбируеми хранителни вещества от А до Я, отколкото всички „витаминни продукти“, „пробиотични продукти“, „минерални продукти“ и „протеинови продукти“, комбинирани!
Да, това са специални истински органични витамини! И не можете да купите това във всеки магазин за здравословна храна, така че не се и опитвайте.

Синтетични витамини срещу органични витамини
Само постоянното подобрение заслужава вашата лоялност, в противен случай лоялността към която и да е марка, която не пречи на вашата болест или болка, ще се нарече "сляпа лоялност".
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе