Новини

Триметров Дядо Коледа пристига на площада в Русе

Триметров Дядо Коледа ще радва русенци на  площада в Русе
Триметров Дядо Коледа ще радва русенци на площада в Русе

Започна разполагането на украсата за предстоящите коледни и новогодишни празници в Русе. ОП „Русе арт“ възстанови и ремонтира 66 броя коледни елементи. Закупени са 30 нови светещи камбанки, елхички и полусфери. С тях ще се допълни и завърши ансамбъла от съществуващите елементи по цялата улица „Александровска“, както и на площад „Батенберг“.
Акцент тази година ще бъде новоизграденият Коледен кът 2015. Той ще включва триметров Дядо Коледа с шейна и две еленчета. Коледните фигури ще бъдат разположени около 13-метровата елха пред фасадата на Община Русе.
Децата тази година ще имат прекрасна възможност да пускат своите писма с желания в специално изградената пощенска кутия на Дядо Коледа.
В центъра на града ще грейнат общо три елхи – 13-метровата пред общината; естествената 13-метрова елха пред Доходното здание и 6-метрова изкуствена елха на площад „Хан Кубрат“.
Общият брой на монтираните коледни елементи в целия град е 270 броя.
За Коледния базар, организиран от Община Русе, ще бъдат монтирани 32 броя павилиони по ул. „Александровска“, в отсечката от Централни хали до ул. „Мостова“.
По традиция светлините на елхата ще бъдат запалени през първата седмица на месец декември.

Триметров Дядо Коледа пристига на площада в Русе
Акцент тази година ще бъде новоизграденият Коледен кът 2015. Той ще включва триметров Дядо Коледа с шейна и две еленчета.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker