Новини

Собствениците на домашни любимци са по-секси

Според проучването, колкото по-голям е домашният любимец, толкова по-добре

Собствениците на кучета са по-секси.
За да получат тези резултати, учените случайно избрали 1210 необвързани собственици на домашни любимци (61% жени и 39% мъже), които били регистрирани в сайта за запознанства Match.com.

Обръщаме се към всички необвързани дами (и момчета): ако искате да излезете на среща, то вашият космат приятел може да бъде перфектната подкрепа.
Точно така, домашните любимци не само доказано правят хората по-щастливи и по-здрави, но едно скорошно проучване показва, че те могат също така да се повишат вашият сексапил.
За да получат тези резултати, учените случайно избрали 1210 необвързани собственици на домашни любимци (61% жени и 39% мъже), които били регистрирани в сайта за запознанства Match.com. Участниците попълнили въпросник, който ги питал как домашните любимци влияят на запознанствата им. Един основен резултат: 35% от жените и 26% от мъжете заявили, че са по-привлечени от някого, ако те притежават домашен любимец.
Проучването също така показало, че момчета са всичко друго, но не и невежи относно привлекателността на домашните си любимци.


Водещият изследовател заявява, че кучетата най-често са използвани като „социални инструменти“ в света на запознанствата, и мъжете в проучването са по-склонни да използват своя домашен любимец, за да си уредят среща.
Тези констатации не идват като огромна изненада (в края на краищата, колко сладко е, когато един мъж има очарователно кученце близо до себе си?). Но ролята на домашните любимци е още по-важна, отколкото ние по-рано сме осъзнавали. В действителност, проучването установило, че дори жените са по-малко склонни към днешна дата да ходят с някой, който просто не хареса домашни любимци. Дали мъж, който обича домашни любимци го кара да изглежда по-грижлив или той просто изглежда по-привлекателен, когато за компания има домашен любимец, това вече не може да отрече романтичното влияние на домашния любимец.
Но не всички домашни любимци са създадени равни. Според проучването, колкото по-голям е той, толкова по-добре (когато става въпрос за привличане на един човек с домашен любимец, най-малко.) Около 28% от мъжете споделили, че ако домашният любимец на жената, с която се срещат може да се побере в чантата й, те ще бъдат отблъстнати.
Така че, кой домашен любимец е най-секси? Зашеметяващите 83% от жените заявяват, че кучетата са най-горещите домашни любимци, който мъж може да притежава (съжалявам, любители на котки). Въпреки това, като се има предвид, че 72% от участниците били собственици на кучета, може би е добре да се направят допълнителни изследвания, които да определят, ако, да речем, дали хамстерите могат да помогнат на любовния ви живот.
Но за сега, за да подобрите вашият любовен живот, може да искате да кажете здравей на нов кучешки приятел.

Общо
Собствениците на домашни любимци са по-секси
Заглавие
Собствениците на домашни любимци са по-секси
Описание
Според проучването, колкото по-голям е домашният любимец, толкова по-добре.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker