Новини

Спрете болката в ставите с естествени продукти

Всичко, което е необходимо, за да се отървете от болката, е последователност

Трябва ли да преживеете остатъка от живота си в зависимост от медикаментите?
Тъй като нищо друго не е по-изгодно, отколкото токсичните лекарства, които увреждат ставите, тогава когато павече не можете да издържате на хроничните болки, ви се предписват лекарства, които потискат имунната система.

По телевизията всеки ден вървят реклами на лекарства за всяка болест и всеки симптом в наши дни, но никое друго хапче не е рекламирано толкова, колкото тези срещу болка. Повече от 3 милиона нови случаи на артрит всяка година и на пациентите се изписват лекарства, повече лекарства и експериментални лекарства. Да, те са навсякъде и всеки, който има медицински лиценз, е повече от щастлив да Ви предпише повече от тях. Но знаете ли, че те увреждат ставите ви? А повече наранявания, разбира се, означава повече възпаления, което може да доведе до хронично възпаление. Разбира се, производителите на лекарства знаят това.  И какво ви предлагат? Разбира се… противовъзпалителни. Нищо друго не е по-изгодно, отколкото токсичните лекарства, които увреждат ставите. Когато повече не можете да издържате на хроничните болки, ви се предписват лекарства, които потискат имунната система. Човек чувства по-малко болка, но за сметка на това се увеличава рискът от смърт от обикновена настинка.

Но почакайте … И за това има лекарство.
Кога свършва този омагьосан кръг? Трябва ли да преживеете остатъка от живота си в зависимост от медикаментите? Ще има ли момент в живота ви, когато ще си кажете: „Какво мога да направя, за да спра да наранявам ставите си с всичките тези лекарства?“ Има надежда, но не за всички. Не е за всички, защото повечето страдащи от артрит не вярват, че вече е намерено лекарство в природата, така че те ще продължат да приемат медикаменти до края на живота си и дори ще се чувстват обидени, когато някой им предлага друго естествено лечение. Но ако си мислите, че това ще бъде друго алтернативно лечение за болки в ставите, което не работи, тогава бихте могли да пропуснете единствения реален шанс да премахнете болката в ставите или която и да е болка безопасно и холистично, завинаги!
Всичко, което е необходимо, е последователност.
Ако сте готови да замените закуската си с 6 много специални растения, всеки ден, тогава можете да се събудите един ден съвсем скоро, без да имате нито една болежка и без никаква болка, навсякъде! Майки, бащи и деца успяват да променят живота си. Успяват да спрат всички лекарства за болка. Някои от тях започват да играят отново тенис, други отново карат сърф, или пък отново имат желанието и енергията да играят с внуците си и още много други неща.
Когато ви боли, това е всичко върху което може да се фокусира съзнанието, а това прави живота на човек много нещастен и незадоволителен!
Когато знаете точната причина за болката в ставите, веднага ставате експертът, който сте чакали да срещнете – вие се превръщате в лекари на самите себе си! И като такъв, можете да се погрижите за себе си както смятате за подходящо! Няма кой да ви каже колко да вземете или да се страхувате от странични ефекти или взаимодействия. Всичко, от което се нуждаете, за да живеете живот без болка е постоянното подобрение всеки ден. Успокояващо е да знаете, че няма нищо, което правите, което допълнително да навреди на тялото ви или на вашите стави. И когато сте готови и след като болката в ставите ви почти си е отишла, тогава можете да решите кога и как да отстраните всички медикаменти безопасно и ефективно. Най – прекрасният ден от живота ви ще настъпи, когато най-накрая ще можете да ги изхвърлите от живота си?

Превод NaturalNewsBlogs

Общо
Спрете болката в ставите с естествени продукти
Заглавие
Спрете болката в ставите с естествени продукти
Описание
Всичко, което е необходимо, за да се отървете от болката, е последователност.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker