Новини

Стилян Иванов и Надежда – Мейн Нгуен са най-добрите русенски тежкоатлети през 2014-а

Тежкоатлети като младата надежда Надежда – Мейн Нгуен опредлено имат бъдеще
Тежкоатлети като младата надежда Надежда – Мейн Нгуен опредлено имат бъдеще

Най-добрите тежкоатлети на ТСК „Русе” бяха отличени в навечерието на новата година. Младежите съчетаха официалната част с игра на боулинг, в която се постараха да бъдат също толкова добри, колкото и при вдигането на тежести.
Наградите – парични и предметни, бяха връчени лично от президента на клуба д-р Кирил Панайотов, който обезпечава подготовката на момичетата и момчетата, както с осигуряване с необходимата екипировка, така и с необходимото оборудване за успешни тренировки и лагери за подготовка.
Като изключително успешен за ТСК „Русе” определи изминалият сезон д-р Панайотов. Той припомни, че освен двете шампионски титли в държавното отборно първенство при момичетата и момчетата, русенски възпитаници се представиха достойно и на международно ниво. „Всички се постараха по време на подготовката и очаквано имаме много добри резултати. Нашият клуб е единственият в страната, който е с развитие във възходяща посока на своите състезатели. Надявам се, догодина още повече наши деца да имат международна изява и да съумеят да завоюват медал”, каза д-р Кирил Панайотов. Той уточни, че в тимът има определена бонусна система, която подпомага момичетата и момчетата при завоювано призово място на състезание.

Стилян Иванов получава наградата си от д-р Кирчо Панайотов
Стилян Иванов получава наградата си от д-р Кирчо Панайотов

Целта, която той постави пред младите тежкоатлети за следващата година е защита на титлите и още по-добро представяне по време на състезания от национален и международен мащаб. Същите цели си поставиха и треньорите на тима Кръстина и Радослав Атанасови, които също изразиха задоволството си от представянето на момичетата и момчетата през изминалия сезон.
Като най-добре представил се състезател през 2014 година бе отличен Стилян Иванов. Младежът, който се състезава при кадетите успя да завоюва второ място на Европейско отборно първенство в град Чеханов Полша в края на месец септември. Вторият състезател, станал емблема на ТСК „Русе” през тази година бе Надежда – Мейн Нгуен. Тя също стана част от националния отбор по вдигане на тежести, и макар да остана без медал на Европейското отборно първенство, очакванията са Надя съвсем скоро да бъде състезател при жените. Това ще стане вероятно още догодина, когато тя навърши 15 години, тъй като и в момента успява да се справи с тежестите, издадоха от клуба.
Специални отличия имаше за “А” отбор момчета и тимът на момичетата, които завоюваха първи места на държавното отборно първенство през тази година. Поощрения имаше и за млади състезатели, които все още нямат представяне на големия подиум.

Общо
Най-добрите тежкоатлети на ТСК „Русе” бяха отличени в навечерието на новата година.
Заглавие
Най-добрите тежкоатлети на ТСК „Русе” бяха отличени в навечерието на новата година.
Описание
Най-добрите тежкоатлети на ТСК „Русе” бяха отличени в навечерието на новата година.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker