Новини

Стилист Капанов с нова колянна става

Известният коафьор ще премине индивидуална рехабилитационна програма

Стилист Капанов.
Кръстьо Капанов, по-известен като Стилист Капанов претърпя успешна операция по смяна на колянна става в Университетска болница „Софиямед“.

Кръстьо Капанов, по-известен като Стилист Капанов претърпя успешна операция по смяна на колянна става в Университетска болница „Софиямед“.
Операцията е извършена от началникa на Клиниката по ортопедия и травматология проф. д-р Андрей Йотов, д.м.н. Капанов се чувства добре и ще остане в болницата още няколко дни, след което му предстои да премине пред индивидуална рехабилитационна програма.
Кръстю Капанов е роден в София. Започва да се занимава с фризьорство още през далечната 1958 г.Популярният стилист е носител на множество международни отличия, както и на титлата Световен шампион от 1985 г. Заместник-председател на Българската занаятчийска камара и председател на Националното сдружение на фризьорите. Обучил е над 2000 ученици.
Кръстьо Капанов е сред малкото наши коафьори със световно признание. В началото започва като общ работник в столичните фризьорски салони, където изучава занаята. И макар че е самоук, още първите години с гребен и ножица му носят престижни отличия. Стилист Капанов има няколко златни медала от световни шампионати по фризьорство, оглавява и българската секция към „От коафюр“ (висшата мода в областта на прическите). Сред неговите ученици са световните шампиони Васил Андреев, Иван Ганев и Силвия Нейкова. Стилист Капанов е единственият наш коафьор, който издава специализирано списание. „Коса и стил“ излиза на пазара повече от 3 г.
Стилист Капанов е основател и председател на Националното сдружение на фризьорите в България, а също така президент на “Интеркоафюр – България”, председател на Регионална занаятчийска камара – София, председател на Националната занаятчийска камара. Той е носител на командирския орден на “Интеркоафюр – Мондиал”, присъждан за изключителен принос в развитието на фризьорското изкуство в световен мащаб. От 01.10.2008 г. Кръстю Капанов издава и месечното лайфстайл списание „Стилист Капанов представя Прическа и стил“- www.pricheskaistil.com

Общо
Стилист Капанов с нова колянна става
Заглавие
Стилист Капанов с нова колянна става
Описание
Известният коафьор ще премине индивидуална рехабилитационна програма.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker