Новини

Представят гимнастика за лице на семинар в Русе

Гимнастика за лице
Гимнастика за лице

С течение на годините, мускулите на лицето загубват маса, отпускат се и атрофират, губят еластичност. В резултат на това се променя израза на лицето ни, клепачите и бузите увисват.

Всичко това е поправимо с комплекс от упражнения и специален японски масаж (ZOGAN) за премахване на торбичките и тъмните кръгове, категорични са организаторите на семинар, посветен на гимнастика за лице. По думите им тя въздейства благоприятно на всички части на лицето и шията. Когато мускулите се тренират те се тонизират и „повдигат“ лицето, дърпайки със себе си и кожата. Тренировките изграждат мускулни фибри, които уголемяват мускулите, придавайки плътност, твърдост и младост на нашето изражение.
Това е прост и оригинален метод за подмладяване на лицето, при това абсолютно безопасен, подходящ както за жени , така и за мъже в която и да е възраст, но най главното е че този метод е изключително ефективен. Лицето е нашата визитна картичка. Красивите черти, еластичната, сияйна кожа говорят не само за Вашата привлекателност, но и за загрижеността за собственото Ви здраве.Колкото по рано започнете да се занимавате с тези упражнения , толкова по добре, защото това позволява да се съхрани еластичността на кожата и да се подобри тена на лицето. Но даже и да са се появили бръчици или други признаци за стареене, не се отчайвайте – този комплекс може да се справи с тях.
Програмата на семинара в Русе, който ще се проведе на 22 март ог 13 до 16 часа включва теоретична част – интерактивно запознаване с мускулите на лицето. Причини за отпускане на кожата и появата на бръчки, възможности за превенция с помощта на Гимнастика за лице. Практическата част е свързана с представяне на японски лимфодренажен масаж и упражнения, както и с обучение.
Какви резултати постигаме:
• изглаждат се всички бръчки, независимо от това, колко дълбоки и сложни са те
• стягат се мускулите около устата и очите
• бързо изчезват следите от умора, като лицето става свежо и погледът се избистря
• веждите се повдигат
• изчезват отоците под очите
• изчезва главоболието, в това число и мигрена
• изчезва сивия цвят на лицето и белезите от пъпки
Семинарът ще се проведе на ул. „Контсантин Иречек“ № 8 в зала йога студио „Хармония“, а цената му е 30 лева. Предварителното записване става на тел. 0889 521 863. Водещ ще е Марияна Стефанова.

Общо
Представят гимнастика за лице на семинар в Русе
Заглавие
Представят гимнастика за лице на семинар в Русе
Описание
Бръчките са поправими с комплекс от упражнения и специален японски масаж (ZOGAN) за премахване на торбичките и тъмните кръгове, категорични са организаторите на семинар, посветен на гимнастика за лице.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker