МедицинатаНовини

Таня Дмитриевич: Исках по-големи гърди, а станах изрод

Според хирурга 35-годишната „съседка” отхвърляла имплантите

Мечтата за големи гърди може да се превърне в кошмар
Мечтата за големи гърди може да се превърне в кошмар

„След поставяне на импланти еднoто ми зърно е по-малко, а другото провисна. Изглеждам като изрод, а само исках големи гърди. Нито един мъж вече няма да ме иска”, ядосва се Таня Димитриевич от Белград. Нейната история разказва екипа на www.obshtestvo.net.

Когато Таня Дмитриевич (35) от Белград поискала по-красиви гърди решила да им сложи силикон в една клиника в сръбската столица, но дори не си е представяла, че резултатът ще бъде деформирани гърди с провиснали зърна и несиметрично положение.

„Миналият април, след разговор с приятелка, която вече си направи корекции, отидох при доктор Милутинович. След няколко консултации му платих 2500 евро за операция, която заради липса на условия в неговата клиника беше извършена в многопрофилната болница „Уна“. Още на първия постоперативен преглед се виждаше, че едното зърно е по-голямо от другото, а на лявото забелязах прищипване на кожата, като когато шиете, а ви се набира материята. Хирургът констатира, че така и трябва.“, обяснява Таня и добавя, че допълнителен проблем е, че зърната хлътват, когато си вдига и стиска ръцете.

Таня показва открито дефектите
Таня показва открито дефектите

Освен това се консултирала със специалисти от Военна болница в Белград, където началникът на естетичната хирургия й е потвърдил, че трябва да се направят корекции. Върнала се при доктор Милутинович, който констатирал проблема и предложил като решение нови корекции за 350 евро.

„Изглеждам като изрод, нито един мъж вече няма да ме погледне, боли ме и накрая да му платя за неговите грешки“, казва през сълзи Таня. Операцията е попречила и на кариерата й. Трябвало е да замине за Парагвай, където да работи като секретарка на надзорния орган в американското посолство. Заради това съди злополучния хирург.

Пациентката иска да ме рекетира, твърди хирургът доктор Милутинович. Пред в. Курир той казва, че операцията не е направена лошо и не става въпрос за лекарска грешка: „Когато се слага зъбен имплант понякога организмът го отхвърля. Такъв е и този случай. Пациентката иска да ме рекетира“.

ИСКАХ ПО-ГОЛЕМИ ГЪРДИ, А СТАНАХ ИЗРОД

Източник: www.obshtestvo.net

 

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker