Новини

Technasia с парти в Булстрад Арена

Първото мащабно Dj парти в Русе организирано от Yalta  в навечерието на Коледа

Technasia – диджей, продуцент и собственик на лейбъла Sino.
Въпреки многобройните си студийни отличия обаче, Technasia няма намерение да се отказва от тръпката на живите изпълнения.

На 23 декември, на атрактивна сцена и светлинно шоу в БУЛСТРАД АРЕНА, русенци ще имат удоволствието да чуят един от най-провокативните артисти на световната електронна сцена – Technasia. Заедно с него зад пулта ще се качат и двама от резидентите на YALTA – Liubo Ursiny и Runo. Не на последно място, гост на събитието ще бъде Diass – един от най-талантливите и проспериращи български диджеи.
Хедлайнерът на вечерта ще бъде парижанинът Technasia – диджей, продуцент и собственик на лейбъла Sino. Той е познат на аудиторията със стотиците си утвърдени хитове. Миналата година също беше запомняща се откъм постижения за него и колаборацията му с Green Velvet, наречена Suga, се превърна в най-дълго присъстващ трак No.1 в историята на Beatport. През цялото това време пък ‘Heart of Flesh’ и ‘I Am Somebody’ държаха челни позиции, както в класациите, така и в клубовете по света. Въпреки многобройните си студийни отличия обаче, Technasia няма намерение да се отказва от тръпката на живите изпълнения. Като любимец на редица световни фестивали, най-забележителните му изяви включват събития като Ultra, Exit, Loveland, Awakenings, Time Warp и много други. Между студиото и фестивалните му участия, той е и редовно лице зад пултовете в Ибиза, без значение дали е за магически сет на открито в Ushaia или за шумно сутрешно парти в Space.
Тази година започна за него с традиционния фестивал BPM в Мексико, където Technasia отново развълнува тълпата без думи, само с вибрации, емоции и ритъм. Годината му ще завърши с гостуването в Русе, което ще бъде и негово първо гостуване в България.
На 23 декември на сцената на БУЛСТРАД АРЕНА ще излязат и двама от резидентите на YALTA CLUB – Liubo Ursiny и Runo. Последната изненада за вечерта ще бъде DJ Diass, който по-рано тази година стартира новия си бранд No Orders, включващ събития и радиопредаване и имащ за цел да обедини едно общество от хора без всякакви музикални задръжки.
Първото мега DJ парти в Русе, ще бъде запомнено с мега саунд и светлинни ефекти, отлично организирани зони за напитки. Поради очакваният голям интерес в залата ще бъдат взети сериозни мерки за логистиката и сигурността на посетителите.
Билети за събитието ще бъдат пуснати в продажба тръгват от днес и могат да бъдат закупени от касата на БУЛСТРАД АРЕНА и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, на цени от 15 лв.

Общо
Technasia с парти в Булстрад Арена
Заглавие
Technasia с парти в Булстрад Арена
Описание
Първото мащабно Dj парти в Русе организирано от Yalta в навечерието на Коледа.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker