Начало - Новини - Тереза и Крисия пеят благотворително в Русе

Тереза и Крисия пеят благотворително в Русе

Крисия ще е една от големите звезди на благотворителния концерт в Русе

Крисия ще е една от големите звезди на благотворителния концерт в Русе

Благотворителен концерт ще се проведе на 14 ноември в „Канев център“ на Русенския университет „Ангел Кънчев“, съобщиха организаторите. Инициативата набира средства за 40-годишния Иванко Тодоров. Той е баща на едно от талантливите деца на България – Гери Тодорова, изявила се в „Шоуто на Слави“. 17 000 лева е необходимо да бъдат събрани до 23 ноември, когато Иванко пътува за химиотерапия в Турция, за да се лекува от рак на белия дроб.
В благотворителната кауза участие ще вземат Тереза, Крисия, Симона, Гери, Милица, Дивна, г-н Андреев, както и дует „Мания“. В концерта ще се включи и ФТТ „Найден Киров“ с ръководител Богдан Донев, а водещ ще е Борис Атанасов.
Покани за събитието ще се предлагат на 12 и 13 ноември, както и на самия 14-и ноември пред „Канев център“ на цена 5, 7 и 10 лева. Всички, които желаят да подпомогнат Иванко Тодоров могат да го направят и чрез sms с текст dms Samaritans на номер 17 777.

Тереза и Крисия пеят благотворително в Русе
В благотворителната кауза участие ще вземат Тереза, Крисия, Симона, Гери, Милица, Дивна, г-н Андреев, както и дует „Мания“.

Коментари

Преминете на горе