Новини

Тереза и Крисия ще участват в благотворителен концерт

Събитието набира средства за лечението на 40-годишния Иванко Тодоров

Тереза и Крисия ще участват в благотворителен концерт.
Тереза и Крисия ще участват в благотворителен концерт.

Напомняне, че тази вечер ще се проведе благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на 40-годишния Иванко Тодоров от 18 часа, в „Канев център“ на Русенския университет „Ангел Кънчев“, съобщават организаторите. Младият мъж е баща на едно от талантливите деца на България – Гери Тодорова, която участва в конкурса на „Шоуто на Слави“ за сценичен партньор на господин Андреев, а съвсем скоро се изяви и кастинга за „Детската Евровизия 2015“. 10 000 лева са необходими да бъдат събрани до 23 ноември, когато Иванко пътува за химиотерапия в Турция, за да се лекува от рак на белия дроб.
В благотворителната кауза участие ще вземат Тереза, Крисия, Симона, Гери, Милица, Дивна, г-н Андреев, балет „Мираж“, както и дует „Мания“. В концерта ще се включи и ФТТ „Найден Киров“ с ръководител Богдан Донев, а водещ ще е Борис Атанасов.
Покани за събитието се предлагат в билетния център на ул. „Симеон Велики“ 6, както и на самия 14-и ноември пред „Канев център“ на цена 5, 7 и 10 лева. Всички, които желаят да подпомогнат Иванко Тодоров могат да го направят и чрез sms с текст dms Samaritans на номер 17 777.

Тереза и Крисия ще участват в благотворителен концерт
Събитието набира средства за лечението на 40-годишния Иванко Тодоров.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker