Начало - Медицината - Благодаря Ви, д-р Кристиян Иванов!

Благодаря Ви, д-р Кристиян Иванов!

Д-р Кристиян Иванов

Д-р Кристиян Иванов

Да получи човек инфаркт е наистина много опасно заболяване. Особено, когото е диабетик и по-трудно усеща симптомите на това, което му се случва. Преминах през това сериозно изпитание през лятото на 2013 г.
И добре, че си бях в Русе, където шансът да те диагностицират правилно и да ти помогнат бързо е налице. Защото благодарение на д-р Кирил Панайотов и лечебни заведения „Медика“, вече повече от 6 години имаме болница за инвазивна кардиология.
Нямах болки, спазми или някакви бодежи в сърдечната област. Просто някаква неприятна тежест в гърдите. Ту се появява, ту изчезва. Докато в един момент стана постоянна.

МБАЛ "Медика" - Русе

МБАЛ „Медика“ – Русе

Посетих болница „Медика Кор“, където много обстойно ме прегледаха и още същия ден бе насрочена безкръвната операция. Интервенцията направи д-р Кристиян Иванов – прекрасен специалист и човек. Операцията е безболезнена, без пълна упойка и имах възможност да чувам разговорите на лекаря и операционните сестри. „Ето го – доста е голям“, „Дай ми балон“ … и така общо около 40 минути. Тромбът, който ми премахнаха беше с размер от около осем сантиметра. Въпрос на часове или няколко дни е било да се стигне до летален изход.

Александър Неделчев

Александър Неделчев

Не мога да не отбележа и фактът, че клиниката е с изключително модерно оборудване и в нея за пациента се полагат грижи и внимание, каквито рядко съм срещал.
Затова днес искам отново да кажа от свое име и от името на сърцето си:

Благодаря Ви, д-р Кристиян Иванов! Благодаря Ви д-р Кирил Панайотов!

Желая Ви много човешко щастие и успехи! И все така да дарявате здраве и живот!

Александър Неделчев – Ваш признателен пациент

Благодаря Ви, д-р Кристиян Иванов!
Интервенцията направи д-р Кристиян Иванов – прекрасен специалист и човек.
zdravedae.com

Коментари

Преминете на горе