Новини

Създателят на Теория на когиталността идва в Русе

Семинарът по Теория на когиталността ще се проведе на 18 и 19 януари
Семинарът по Теория на когиталността ще се проведе на 18 и 19 януари

Семинар по Обща теория на когиталността ще се проведе в Русе на 18 и 19 януари. Лектор ще е  Ивомир Димчев – човекът, който докара Джон Кехоу в България. Автор на колажи и стихове, позитивно мислещ дизайнер и продуцент. Той е единственият българин, който кандидатства за Нобелова награда. Създателят на Теория на Когиталността. Заедно с него в крайдунавския град ще е и Еми Стойчева. Семинарът ще се проведе на ул. „К.Димчев № 1”, зад МГ „Баба Тонка”. За контакти тел. 0888 706 220, 0886 745 785 и 0988 344 181.

Официалната наука настоява, че мозъкът е изграден от същите вещества, от които и всичко останало във вселената – скали, столове, комети, метеори, галактики. Според  учените тези частици не притежават съзнание. Но в такъв случай същото би следвало да важи за мозъка – той или има съзнание, колкото и един камък… или камъкът е мислещ и има съзнание.

Цяла плеяда „нетрадиционни“ физици предполагат, че всяко нещо във Вселената притежава съзнание – скалите, столовете, моливите, лампите, дърветата, звездите и галактиките. Това ни изстрелва отвъд рамките на стандартното мислене в една безпространствена и безвремева мисловност – Когиталността. Когиталност (от лат. cogito – мисля), която събира безкрайността в нулева точка, притежаваща енергията и знанието на Цялото… Допълнителна информация може да намерите на https://online.cogitalnost.com/?page_id=19&event_id=42.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker