Новини

Корабът „Елегант Лейди“ посреща английски туристи с Дунавско хоро

Русенската „Дунав турс“ ще организира круизи за почитателите на музиката

Корабът „Елегант Лейди“ посреща английски туристи с Дунавско хоро.
Корабът „Елегант Лейди“ посреща английски туристи с Дунавско хоро.

С пита и мед и с Дунавско хоро в Ротердам ще бъде даден старт на новия туристически сезон на русенската компания „Дунав Турс“ АД. Дружеството предпочита да посрещне гостите си на борда на круизния кораб „Елегант Лейди“ по стара българска традиция, защото желае да въведе английските туристи от самото начало в специфичната нашенска атмосферата. За втора поредна година туристическата компания привлича британци за своите круизи.
За да се справи с жестоката конкуренция в бранша, русенската компания започва сезона с много стриктен подбор на персонала на всичките си кораби. Интериорът, храната, обслужването, всичко до най-дребните детайли е изпипано. Обновени са например всички ресторанти, фоайета, барове. Нова и по-аткрактивна е и аниматорската програма по време на пътешествията. Фирмата се хвали и с нови чарьори.
През този сезон „Дунав Турс“ предлага на круизен маршрут „Дунавска романтика“, който минава през Унгария, Словакия, Австрия и Германия. Цените са съобразени с нашинте стандарти и за първа година се договорихме с българските туроператори да имаме постоянно 10 кабини само за нашия пазар на кораб „Русе“, каза гл. изпълнителен директор на компанията Катя Стоянова.
Два дни след началото на пролетта от град Пасау потегля моторен кораб „Русе Престиж“. До началото на април и останалите кораби на дружеството- „Ариана“, „Хайнрих Хайне“, „Русе“ и „София“ също ще развеят българския флаг по реките Дунав, Рейн, Майн и Мозел.
По време на Международната туристическа борса в Берлин, мениджърският екип на компанията затвърди позицията на дружеството като едно от водещите в бранша. Изискванията са големи, затова в края на тази година е планирано генерално преустройство на кораб „Елегант Лейди“. Ще бъдат поставени френски панорамни прозорци на значителна част от кабините, а общите помещения ще добият арт визия.
Новите партньори на „Дунав Турс“– немският туроператор „АВиста Райзен“ и британският „Театрикъл Адвентчърс“ гарантират , че техните туристи ще открият очарованието и на българските градове по поречието на река Дунав. „Затова ние сме разработили нови, атрактивни екскурзии на брега, като сме запазили и основните направления като Белоградчик, Велико Търново и Ивановските скални църкви“, обясни Стоянова.
Британският туроператор, съвместно с организаторите на фестивала „Гилбърт и Съливан“, ще организира круизи с музикална насоченост, които ще включват посещения на опери, фестивали , както и гостуване на популярни изпълнители на борда на кораба.

Корабът „Елегант Лейди“ посреща английски туристи с Дунавско хоро
Русенската „Дунав турс“ ще организира круизи за почитателите на музиката.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker