Новини

Теория на Когиталността през януари в Русе

Теорията е всъщност практика на себепознанието

Свободата да бъдеш себе си е обоснована и доказана чрез последните открития на вълновата генетика, квантовата физика, философията, биологията.
Свободата да бъдеш себе си е обоснована и доказана чрез последните открития на вълновата генетика, квантовата физика, философията, биологията.

Първият семинар за 2014 г., който организира академия „Здравен дизайн” в Русе е Теория на Когиталността. Той ще се проведе на 18 и 19 януари. Участниците в него ще научат що е Теория на Когиталността, кои са най-новите й достижения, какви са последните открития и практически резултати.

Накратко Теория на Когиталността (от лат. cogito – мисля) е наука за откриване и развиване на собствените възможности. Това е Свободата да бъдеш себе си, обоснована и доказана чрез последните открития на вълновата генетика, квантовата физика, философията, биологията. Теорията е всъщност практика на себепознанието – на това да разбираш кой си, какъв си, защо си… прекрачвайки рамките на стандартните схващания за материалността…

Програмата е разнообразна и наситена. В първия ден са включени теми като Информация, Енергия, „Материя“ и Мисъл,  Емоцията и Творчеството,  ДНК – код на безграничните възможности,  Универсалното знание – Акашови записи – практически умения за навлизане в записите, Що е Его?, Финална медитация за активиране на ДНК. На 19 януари присъстващите ще научат повече а Сънищата, Футуро-ретроспективна методика (Регресия) – теоретично представяне и практическо приложение в рамките на семинара, Възможностите на Епифизата – ключ към необятните възможности.

Промоционалната такса за двата дни е 89 лева с подарък книга от поредицата Теория на Когиталността. За пътуващи от страната и за студенти – таксата ще е 55лв. и за двата дни. 10 % от приходите на домакините се отделят за благотворителност . За повече информация заинтересованите могат да звъннат на 0889 521 863 Краси.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker