Деца и родителиНовини

Тридневен благотворителен базар набира средства за деца в риск

И след откриването на базара напливът от купувачи не секна
И след откриването на базара напливът от купувачи не секна

Благотворителният базар без аналог на „Еквилибриум” и” Отворено общество” в подкрепа на деца и семейства в риск,  отново отвори врати, този път в новия офис на сдружението по улица „Добруджа” 5. Заедно със свои партньори, домакините са разпънали щандове с ръчно изработени коледни украшения, сувенири и подаръци. Всеки може да влезе и да избере своя подарък срещу скромна сума, която отива в подкрепа на децата клиенти на социалния комплекс. Приемни родители, социални работници, деца, етнографи от музея, ученици от Гимназията по облекло са се включили в базара. Фирма за кетъринг  предлага сладки изкушения, които могат да се хапнат на място, художници показват свои картини и рисунки, а магазин – ателие за приложници е подредило коледни предмети и картички.

И Снежанка се появи на откриването на базара
И Снежанка се появи на откриването на базара

Новото в базара е, че този път се организира за цели три дни от сутрин до вечер, а не както досега в рамките само на няколко часа. Благотворителният базар ще работи от 9 до 19.30 часа днес и в събота, припомнят организаторите му. Освен подарък, всеки има шанса  за печалба от „Забавното казино“, където срещу  левче може да се спечели талон за разкрасяване при специалистите от салона, намиращ се също по улица „Добруджа”. По желание може да се участва и в играта „В боклука намери сполука!“.

Елате, забавлявайте се и подкрепете каузата ни – по-добро качество на живот за деца и семейства в риск и за децата с увреждания от „Розовата къща“, приканват от „Еквилибриум”.

Снимки: Валентина Караджова и Личен архив

Автор: Валентина Караджова

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker