Деца и родителиНовини

Три нови детски градини отварят врати в Русе от септември

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов инспектира през почивните дни строителството на новите детски градини
Пламен Стоилов инспектира през почивните дни строителството на новите детски градини

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов инспектира през почивните дни строителството на новите детски градини в града, както и работата по Природонаучния музей.

Русенският градоначалник се увери, че напредват строителните дейности в новите детски градини в ж.к. „Чародейка” и „Дружба 3”, както и филиала на детска градина „Радост”, който се намира зад Регионалната библиотека в центъра на града. Очаква се трите сгради да бъдат готови съвсем скоро и още тази есен да приемат малчугани. В „Светилник” в кв. „Чародейка” ще се предлагат и интегрирани услуги за деца и родители, здравна консултация за деца до 7 години, както и социални услуги за деца и семейства в риск.

Природонаучният музей също ще отвори врати тази есен
Природонаучният музей също ще отвори врати тази есен

През септември се очаква да отвори врати и първият етаж от Природонаучния музей в нашия град. Там ще бъде изложена сбирката от вкаменелости „Бозайници на 6 милиона години”, една блатна екосистема с препарирани птици и обитатели на крайбрежието на Дунава.

„Няма да има град в България с такъв Природонаучен музей, какъвто ще имаме ние“, заяви  кметът Пламен Стоилов, след като се увери, че и през почивните дни в обектите се работи активно.

Общо
Три нови детски градини отварят врати в Русе от септември
Заглавие
Три нови детски градини отварят врати в Русе от септември
Описание
Кметът на Община Русе Пламен Стоилов инспектира през почивните дни строителството на новите детски градини в града, както и работата по Природонаучния музей
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker