Новини

Днес настъпва силно новолуние – готови ли сте да сбъднете мечтите си?

Днес настъпва силно новолуние - готови ли сте да сбъднете мечтите си?
Днес настъпва силно новолуние – готови ли сте да сбъднете мечтите си?

Новолуние в Скорпион настъпва на 18 ноември в 13:43 часа.

В астрологията този знак се свързва с трансформация, затова и можем да очакваме, че това Новолуние ще даде възможност за промяна, както на вътрешно, така и на външно равнище.
Подредбата на звездите ни подсказва, че трябва да преосмислим собствената си ценностна система. Ще имаме шанса да превърнем мечтите си в реалност.  Желателно е да се намери баланс между материалното и духовното, защото материализмът сам по себе си не носи радост.
Скорпионът е самата стихия на Водата, той е силно емоционален и има способността да разбира света на интуитивно ниво. За много хора енергията на Новолунието ще се изрази в засилване на проницателността, внезапни озарения, откриване на нови качества, както вътре в себе си, така и в околните. Но всичко това ще остане скрито за хората около Скорпиона, все пак той е известен със своята потайност.
Магията на Новолунието е една от най-ефективните енергии за започване на нещо ново, на новия лунен цикъл.
Втората нова Луна в рамките на един календарен месец се нарича Черна Луна. Това събитие е от голямо значение за всички, които практикуват ритуали. Смята се, че магическите ритуали стават много по-могъщи, когато се изпълняват в деня на Черната Луна.
Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!
Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.
Желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно да им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа след Новолунието и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.
Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието, напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе си.
Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!
Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!
Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора!

Общо
Днес настъпва силно новолуние - готови ли сте да сбъднете мечтите си?
Заглавие
Днес настъпва силно новолуние - готови ли сте да сбъднете мечтите си?
Описание
Новолуние в Скорпион настъпва днес
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker