Новини

Трифон Иванов ще връчи купата на турнира Kamenitza Фен Купа

В неделя ще се разбере кой е победителят в състезанието

Този уикенд на стадион „Дунав“ в Русе стартират Регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа 2015 за тимовете от Русе и Силистра.
Този уикенд на стадион „Дунав“ в Русе стартират Регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа 2015 за тимовете от Русе и Силистра.

Този уикенд на стадион „Дунав“ в Русе стартират Регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа 2015 за тимовете от Русе и Силистра. Началото на турнира ще започне в 12:00 часа в събота със специална церемония. Домакин на събитието е кметът на Русе Пламен Стоилов, придружен от дългогодишния приятел на Фен Купа Трифон Иванов, който ще присъства на терен и през двата дни на надпреварата за радост на футболните фенове.
Сред официалните гости се очаква да бъдат и зам.-кметът на Община Русе по хуманитарни дейности Иван Григоров и бившият футболист на ФК „Дунав“ Русе – Борислав Богомилов.
Веднага след откриването ще се проведе приятелска демонстративна среща между отборите на Община Русе и Kamenitza. Те ще направят кратко показно на умения и феърплей, след което приятелите от квартала ще се впуснат по терените, за да премерят сили в битката за регионалната Фен Купа и мечтаната квота за Националните Финали на турнира.
Всички участващи отбори ще се надяват това да не е последната им среща с Трифон Иванов за този сезон. Железният защитник от САЩ’94 ще бъде домакин и на Националните Финали в края на август. По негова покана кулминацията на турнира ще се проведе в родния му град Велико Търново.
Атрактивните дербита на стадион „Дунав“ няма да са единственото забавление за посетителите. Неповторимата Фен Купа атмосфера ще бъде подсилена от игрите на корпоративните партньори на турнира. Те ще раздават щедри награди като смартфони, таблети и множество разнообразни спортни артикули.
Изходът от битката за Русе ще стане ясен в неделя (31 май). Финалното дерби ще стартира в 13:00 часа. Веднага след края му Трифон Иванов ще връчи трофея на регионалните първенци и ще им пожелае доскоро виждане на Националните Финали. За Kamenitza Фен Купа :
Kamenitza Фен Купа е най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Инициативата стартира през 2003 г. с основната цел да обединява почитателите на футбола от цялата страна и да им предоставя възможност да практикуват любимия си спорт в отлични условия. С всяка следваща година Kamenitza Фен Купа предлага все по-добри условия за игра, нови забавления на терена, които дават възможност на участниците да се почувстват като истински футболни звезди. Общата инвестиция в проекта възлиза на над 8 милиона лева, което прави Kamenitza Фен Купа едно от най-мащабните корпоративни начинания в областта на спорта у нас. Партньорството с Българския олимпийски комитет нарежда Kamenitza Фен Купа сред най-важните и престижни събития в спортния календар на България. Участието на корпоративни партньори като Joma, Telenor, Samsung и Ford Moto-Pfohe е поредното признание за шампионата. Броят на участвалите в последните издания на Kamenitza Фен Купа, които достигат до 18 000 души годишно, затвърждава шампионата като най-големия турнир по футбол за непрофесионалисти в България. В началото на 2013 г. Kamenitza Фен Купа получи и награда – сребърно отличие в Годишните награда на ББЛФ за отговорен бизнес в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“, а през 2014 спечели втора награда в категория „Спортно събитие“ на EVENTEX.

Общо
Трифон Иванов ще връчи купата на турнира Kamenitza Фен Купа
Заглавие
Трифон Иванов ще връчи купата на турнира Kamenitza Фен Купа
Описание
В неделя ще се разбере кой е победителят в състезанието.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker