Новини

Цветан Цветанов прегледа очите си в МБАЛ „Медика“, остана доволен

Цветан Цветанов посети очното отделение
Цветан Цветанов посети очното отделение

Цветан Цветанов посети днес русенската МБАЛ „Медика“.

„Виждам много добри условия за лечение на жителите от областта и отличен екип от професионалисти, отдадени на работата си“, заяви Цветанов, който е председател на парламентарната група на ГЕРБ в 43-то Народно събрание и заместник – председател на политическа партия ГЕРБ. Заедно с народния представител Пламен Нунев, Цветанов се запозна с работещите в лечебното заведение специалисти и разгледа сградата, която е в процес на пълно обновяване. Той посети очното отделение, където му бе направен преглед, хирургичното отделение и др.

Цветанов по време на прегледа в русенската МБАЛ "Медика"
Цветанов по време на прегледа в русенската МБАЛ „Медика“

Зам. – председателят на ГЕРБ даде висока оценка за работата на стотиците медици, медицински сестри и служители в новата частна болница в Русенска област. Д-р Панайотов запозна г-н Цветанов с проблемите на МБАЛ и вариантите за решаването им. Цветан Цветанов прояви интерес към оценката на работещите за реформата в здравеопазването.

Д-р Кирил Панайотов показва на Цветанов болницата
Д-р Кирил Панайотов показва на Цветанов болницата

Създадената от д-р Кирил Панайотов /общински съветник от групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет – Русе/ и екипа му болница е част от групата лечебни заведения „Медика“ в Русе и страната. В нея има 14 отделения. В момента се извършва обновяване на останалата част. Самата болница е медицинска институция, чието призвание е да осигурява първокласно и леснодостъпно медицинско обслужване в широк кръг клинични специалности. В концепцията на болницата е залегнало съчетаването на високия професионализъм на медицинските специалисти с високотехнологично оборудване и съвременно управление за постигане на най-добрите резултати в лечебно-диагностичната дейност.
Мисията на болницата е да повишава качеството на живот на хората с различни заболявания, а чрез това и на техните близки, като лекува или облекчава основните и свързаните с тях болести.

Общо
Цветан Цветанов прегледа очите си в МБАЛ
Заглавие
Цветан Цветанов прегледа очите си в МБАЛ
Описание
Цветан Цветанов прояви интерес към оценката на работещите за реформата в здравеопазването.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker