Новини

Две инвитро процедури подарява ин витро център Димитров

Двойките ще бъдат избрани на томболен принцип

Две български семейства ще получат безплатни инвитро процедури.
Две български семейства ще получат безплатни инвитро процедури.

Две български семейства ще получат безплатни ин витро процедури. Благотворителният жест е на „Ин витро АГ център Димитров“, който този месец отбеляза 20 години от създаването си. С помощта на неговия създател д-р Йосиф Димитров на бял свят за тези 20 години, са дошли близо 1500 бебета, заченати с различни методи от репродуктивната медицина. Той се занимава с репродуктивна медицина от 1986 година и е участник в екипа, създал първото в България бебе в епруветка.
По случай годишнината две безплатни ин витро процедури ще получат двойки, които ще бъдат избрани на томболен принцип с помощта на двете партньорски организации „Искам бебе” и „Зачатие”. Кандидатите трябва да отговарят на няколко критерии, които са публикувани в сайта на клиниката www.invitro.bg, а декларации за участие могат да се подават от 1 октомври до 30 ноември на имейл podarak@invitro.bg

Няколко интересни факта за Ин витро АГ център Димитров:
 През 2008г за пръви път в Бъгария се ражда бебе от замръзена яйцеклетка. Технологията е въведена от центра за първи път в България и вече се е превърнала рутинна.
 Постиженията на клиниката са отразени във водещи световни научни списания в областта на безплодието като „Fertility and sterility“ и „Human reproduction“.
 В центъра използват усъвършенстван икубатор, който абсолютно наподобява условията в матката чрез микровибрации, имитиращи трептенията на ресничките на маточния епител. Методът в момента се използва само от няколко центъра в света.

Общо
Две ин витро процедури подарява ин витро център Димитров
Заглавие
Две ин витро процедури подарява ин витро център Димитров
Описание
Двойките ще бъдат избрани на томболен принцип.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker