Новини

Код „Свежест“ в Mall Rousse

Mall Rousse обявява код свежест
Mall Rousse обявява код свежест

Код „Свежест“ в Mall Rousse. Всяка покупка на стойност над 30 лв. в посочения период ще носи безплатна напитка и скреч карта, с която може да бъде спечелена една от специалните награди.

Включете се във FRESH SUMMER като покажете касова бележка на стойност минимум 30 лв. за покупка в периода 27 – 29 юли на бюро Информация, призовават от Mall Rousse и очакват всички с лятно настроение, много награди и студени фрешове!

Mall Rousse е най-големият търговско-развлекателен център в Русенска област. Разполага с 40 000 кв.м. нетна отдаваема търговска площ, разпределена на 3 нива.

Предлага микс от наематели, ориентирани основно към модата с богато разнообразие от тенденции, цени и марки. В търговският център се намира първия и единствен в региона мултиплекс с 10 кинозали, което го превръща в предпочитано място за незабравими изживявания, пазаруване и изкарване на свободното време.

Mall Rousse има отлична транспортна достъпност с личен и обществен транспорт. Общо 8 линии на градски транспорт спират на спирките пред централния вход. Статистиката показва, че 100 000 души живеят само на 5 минути разстояние от Mall Rousse, 200 000 души се намират на 10 минути от търговския център, а 300 000 души са на половин час път, като населяват област Русе и област Гюргево в Румъния.

 

Общо
Код "Свежест" в Mall Rousse
Заглавие
Код "Свежест" в Mall Rousse
Описание
Mall Rousse обявява код "Свежест"! От 27 до 29 юли посетителите и клиентите ще се заредят с много лятно настроение.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker