Начало - Новини - Неочаквани облаги и романтична любов ни дарява Венера до 5 август

Неочаквани облаги и романтична любов ни дарява Венера до 5 август

Венера ни предвещава любов и финансова стабилност

Венера ни предвещава любов и финансова стабилност

Планетата Венера свързваме с красотата, любовта, изкуството, ценностите, вкуса и сътрудничеството, парите и даването.

Това е нашето желание да даваме и да създаваме хармония, да обичаме и да бъдем обичани. Нейният девиз е: „Аз искам това, което ти искаш“.
Тя ни показва как се стремим и как се справяме, съзнателно или не да привличаме другите. А също и как оценяваме другите, нашия външен вид, как се обличаме и как се опитваме да бъдем привлекателни. Тя ни показва какво харесваме и какво не и защо? Кое ни прави щастливи, кое ни доставя удоволствие?
Венера премина в знака Лъв на 12 юли и ще остане там до 5 август, разказва астрологът Ивелина Рускова в http://poznanieto.com/. Ще бъде един чудесен период за хората, които търсят или имат до себе си Любовта. Ще бъдем поласкани от щедростта на Лъва, ще имаме повече внимание от любимите ни хора с повод и без повод, ще получаваме ласки, подаръци и чувства. Досега предпочитахме да седим в къщи с половинката си, търсехме домашния уют, имахме по-задушевни разговори, като сега вече ще имаме нужда от ярки и страстни взаимоотношения, ще се оглеждаме за по-зрелищни събития и впечатления.
Ще искаме да излезем навън, да се покажем, да видим какво става около нас. Ще имаме нужда да посетим някое и друго мероприятие, да се позабавляваме, да се повеселим.

До 5 август ще имаме по-голям шанс да срещнем и преоткрием любовта

До 5 август ще имаме по-голям шанс да срещнем и преоткрием любовта

За тези от вас, които са сами, това е един наистина чудесен период изпълнен с много възможности за намиране на половинката ви, ще усетите любовните трепети и вълнения. А някои от вас, ако имат нужда от флиртове, то това е моментът за действие – ще имате прекрасни запознанства. Започнатите отношения през този период ще си останат такива – бурни, ярки , страстни, изпълнени с огън, енергия и адреналин за вбъдеще.
Очаквайте силни признания в любов, големи словоизлияния. Ще се чувствате на гребена на вълната от радост и щастие. Наистина някои от вас ще успеят да намерят своята истинска любов, която са търсили толкова време.
На 20 юли едва ли ще имате възможността да почувствате някои от тези силни и ярки страсти, защото това е един ден, който ще ни даде малко по-сериозно отношение към любовта и взаимоотношенията ни. Но ако в този момент започнем някоя връзка, то тя ще бъде за вбъдеще много сериозна, продължителна и ще ни даде хармоничност дълго време.
От финансова гледна точка това е време, когато можем да получим някои добри постъпления.
На 1 август можем да се срещнем с наистина неочаквани ситуации, като любов от пръв от поглед, да усетим един нов порив в чувствата и желанията си. Това даже може да ни се отрази и на стила на обличане, привлекателни ще бъдем, но с един странен и необичаен стил. Облеклото ни ще бъде много цветно, много весело, много контрастно и забавно. Ярки ще бъдем не само в чувствата, но и в дрехите си.
А във финансов аспект можем да получим някои неочаквани облаги.
На 7 август вече ще имаме едни силни и напрегнати емоции и чувства, които може да изпитаме, ще искаме да наложим някои обстоятелства на човека до нас, но това може да доведе до сериозни неприятности. Някои от нас ще бъдат изключително ревниви от това, че човекът до нас не ни дава необходимото внимание или пък сме неуверени в чувствата му.
Желая ви да откриете или преоткриете любовта около вас! Да обичате истински и да бъдете обичани!
Любовта винаги да бъде до вас, да ви окриля, да осмисля живота ви!
Наслаждавайте се на това велико и неописуемо чувство!
Търсете я! Оценявайте я! Бъдете щастливи и благодарете, че сега тя до е вас! ОБИЧАЙТЕ СЕ!

Източник: http://poznanieto.com/

Неочаквани облаги и романтична любов ни дарява Венера до 5 август
Планетата Венера свързваме с красотата, любовта, изкуството, ценностите, вкуса и сътрудничеството, парите и даването.
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе