Новини

Незабравими емоции с Габриела Йорданова и Нина Николина на „Мис Национален отбор“

Кандидат-талисманите ще дефилират на авторска, българска музика изпълнена на живо

Калин Вельов, Нина Николина и още много изпълнители ще забавляват публиката.
На 20 ноември в „Булстрад Арена“, Русе за трети път ще бъдат избрани талисманите на Националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол – Нина Николина и Калин Вельов са само част от изпълнителите, които ще забавляват зрителите.

На 20 ноември в „Булстрад Арена“, Русе за трети път ще бъдат избрани талисманите на Националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол. Една от красивите победителки в конкурса ще има възможност да представи България на международния конкурс за красота „Мис Вселена“.
Както в предишните издания – и в тазгодишното, момичетата ще дефилират на изцяло авторска, българска музика изпълнена на живо от артисти. Тази година на една сцена ще бъдат Орлин Павлов, Калин Вельов, Нина Николина, Габриела Йорданова и изпълнителите на „Вирджиния Рекърдс“ – Михаела Маринова, Пламен и Иво и Pavell & Venci Venc. “Няма да променяме формата си, който през годините се доказа като успешен и атрактивен за зрителите. В Русе ще видим шоу на високо ниво, с хубава музика и много красиви претендентки за титлите „Мис Национален Отбор“. Гарантираме на всички в залата, че емоцията на живо ще е незабравима“, споделя създателката на конкурса Маги Вълчанова.
Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim и онлайн. Цените са между 15 и 40 лева. Отстъпки ползват – деца до 8 г., групи над 5 души и деца в неравностойно социално положение.
„Мис Национален отбор’ е риалити шоу, с конкурсен характер, което показва на зрителите процеса по набиране, обучаване и коронясване. От участничките се избират официалните талисмани на националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол в България за две години. ‘Мис Национален отбор’ трябва да има сърце за спорта.
Маги Вълчанова бе неформален талисман на националния ни отбор по футбол на Европейското първенство в Португалия – ‘Евро’ 2004 г. Тогава тя пътува сама, присъединява се към част от феновете и се замисля над тази идея и как да я превърне в едно добро бизнес начинание. Днес Магдалина Вълчанова – ‘Маги’ е организатор и продуцент на конкурса ‘Мис Национален отбор’ – баскетбол, волейбол и футбол.
Една от трите дами, талисмани на националните ни отбори, ще има и уникалния шанс да представя България на конкурса ‘Мис Вселена’. Като цяло проектът е така замислен, че през две години, за всички квалификации, националните ни отбори да си имат и нов талисман.
‘Мис Национален отбор’ 2012-2013 година, сезон 1
Победителки в сезон 1, ‘Мис НО’ 2012 са Виктория Колева – волейбол, Тереза Райкова – футбол и Александра Богданска – баскетбол.
‘Мис национален отбор’ по футбол – Радостина Тодорова стана хит на ежегодния международен конкурс за красота ‘Мис Вселена’ 2015 год. Прелестната врачанка влезе в ‘Топ 10’ на най-харесваните момичета в социалната мрежа ‘Фейсбук’, в надпревара на официалната страница.
Първата ни ‘Мис Национален отбор’ по футбол брюнетка, се изявява успешно и като фотомодел, с перфектно тяло и бразилско излъчване.
‘Мис Национален отбор’ 2014-2015 година, сезон 2
Победителките в ‘Мис НО’ 2014 са Симона Димитрова – баскетбол, Радостина Тодорова – футбол и Иванка Запрянова – ‘Ваня’ – волейбол.
‘Мис национален отбор’ по футбол – Радостина Тодорова стана хит на ежегодния международен конкурс за красота ‘Мис Вселена’ 2015 год. Прелестната врачанка влезе в ‘Топ 10’ на най-харесваните момичета в социалната мрежа ‘Фейсбук’, в надпревара на официалната страница.
‘Мис Национален отбор’ 2016-2017 година, сезон 3
16 момичета финалистки ще се борят за титлите и да са талисмани на държавните национални тимове по футбол, волейбол и баскетбол.
България е единствената страна в света, която може да се похвали с такива постове на живи талисмани, а не талисмани плюшени играчки. Новите талисмани ще са част от цикъла за Световното в Русия 2018 г.
За първи път в историята на ‘Мис Национален отбор’, конкурсът ще бъде допълнен с кръг по бански. Условието е задължителна част от регламента на ‘Мис Вселена’, чийто лиценз държи ‘Маги’ Вълчанова.

Общо
Незабравими емоции с Габриела Йорданова и Нина Николина на „Мис Национален отбор“
Заглавие
Незабравими емоции с Габриела Йорданова и Нина Николина на „Мис Национален отбор“
Описание
Кандидат-талисманите ще дефилират на авторска, българска музика изпълнена на живо.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker