Новини

Вампирско повдигане на бюста

Академията за филмови изкуства и науки е разтревожена от съдържанието на този несигурен подарък

Гърди - повдигане.
Вампирско повдигане на бюста.

Номинираните за Оскар получават тази година доста страшен подарък в техните подаръчни торбички: спорна процедура, наречена Вампирско повдигане на бюста, съобщават от Fox News.
Вероятно се питате какво е това? Вампирското повдигане на бюст включва вземане на кръв от жена (оттук и терминът вампир), отделянето на богата на тромбоцити плазма, която след това се инжектира обратно в бюста. Според официалният сайт на производителя тази процедура позволява на нова гръдна тъкан да расте, което позволява на бюста да се повдигне нагоре, а резултатите са с „продължителност най-малко 1 до 2 години!“
Експертите като д-р Оливие Бранфорд, пластичен хирург, базиран в Лондон казват, че това е чист нонсенс. „Няма нито едно публикувано проучване, което показва, че това лечение използвано самостоятелно има някакъв ефект както в краткосрочен, така и в дългосрочен план за гърдите“, споделя д-р Бранфорд, който е и асоцииран редактор по пластична и реконструктивна хирургия. (Уебсайта на вампирското повдигане на бюста цитира изследване на регенерацията на нервни окончания при плъхове.) Д-р Бранфорд смята, че липсва и изследвания, които доказват, че процедурата за $ 1800 е безопасна.
Друго притеснение: Отивайки на многократни нехирургични процедури за повдигане на гърдите като вампирското повдигане или такова с ботокс може да направи бюста увиснал. „Временната експанзия на тъканта увеличава площта на повърхността на кожата“, обяснява д-р Бранфорд. „Многократното разширяване чрез инжектиране може да ускори този процес, както и може да причини калцификация.“
Академията за филмови изкуства и науки е толкова разтревожена от съдържанието на този несигурен подарък (като химикалка изпарител и секс играчки), че съдят Distinctive Assets, компанията, която разпространява подаръчните чантички, все едно са одобрени от Академията, съобщава USA Today.
Така че надеждата, че Дженифър Лоурънс, Алисън Бри, Кейт Уинслет и другите невероятно талантливи номинирани ще стоят настрана. „Актрисите са модели за подражание за много млади жени, когато става въпрос за красота“, казва д-р Бранфорд. „Те не трябва да си позволяват да бъдат използвани за реклама на недоказани продукти.“
Преди време в Холивуд полудяха по процедурата вампирски лифтинг на лицето. Това е нова антиейдж медицина, наричана още регенеративна медицина. В основата й стои подмладяване на лицето и тялото чрез използването на собствени продукти и клетки. Тази е и причината в последно време все по-често да се говори за т. нар. плазмотерапия, позната със светското си име „вампирски“ лифтинг.
Плазмотерапията е иновативен метод, при който се използва вашата собствена обогатена плазма. Тя може да бъде приложена самостоятелно или в комбинация с други методи. Това е напълно нов подход към хората, които търсят максимално естествен и безопасен начин за подмладяване. Резултатите започват да се виждат 3 седмици след първото третиране, като подобрението се развива постепенно в хода на следващите месеци.

Общо
Вампирско повдигане на бюста
Заглавие
Вампирско повдигане на бюста
Описание
Академията за филмови изкуства и науки е разтревожена от съдържанието на този несигурен подарък.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker