Начало - Новини - Виолета Маринова: Благодаря на лекарите от Медика кор, спасиха съпруга ми

Виолета Маринова: Благодаря на лекарите от Медика кор, спасиха съпруга ми

Обучават здравни асистенти и болногледачи в МБАЛ Медика

В Медика Кор ежедневно спасяват пациенти

„Искам горещо да благодаря на всички, които допринесоха за спасяването на мъжа ми“.

Това заяви вчера пред briagnews.bg Виолета Маринова от русенското село Бъзън. Жената отивала при съпруга си Петър в Медика Кор, където му сложили стент след получен инфаркт и сега вече бил добре.
Колкото и да бързала, Виолета Маринова решила специално да се отбие в редакцията на русенския ежедневник, за да благодари на екипа на тел.112, Спешната помощ във Ветово, Спешното отделение в Русе и русенската болница „Медика Кор“. В тревогите и залисията не се сетила да попита никого за имената, затова сега благодари на всички екипи. Завчера към 15 часа на съпруга й му прилошало. Обадила се на тел.112, откъдето били много любезни и експедитивни, казали, че ще пратят линейка от Ветово. Екипът пристигнал, докторът прегледал Петър, дал му веднага лекарства и тръгнали към Спешното в Русе. От там пациентът бил приет в „Медика Кор“, където направили спешната спасяваща интервенция.
„Екипът на линейката беше много внимателен, с човешко отношение, като го настаниха, дори ме попитаха имам ли с какво да се прибера“, разказа трогната Виолета Маринова, след което тръгнала да разбере нови подробности за състоянието на съпруга си.

Виолета Маринова: Благодаря на лекарите от
"Искам горещо да благодаря на всички, които допринесоха за спасяването на мъжа ми и на Медика Кор"
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе