Новини

„Влез във форма“ прави безплатна диагностика в УМБАЛ „Канев“

Данните са база за персонална програма за отслабване и здравословен живот

Диагностицирането ще се проведе в бившата дрогерия на Хируричния блок на болницата от 10.00 до 18.00 часа.
Ако искате да постигнете по-добра визия и самочуствие, можете да се възползвате от 27 до 29 юни вкл. от безплатна диагностика и персонален анализ на физическите си показатели – тегло, хидратация, общи мазнини, костна маса, ниво на вътрешни мазнини, базов метаболизъм, мускулна маса и метаболитна възраст.

Университетска болница „Канев“ е домакин на втората част на инициативата Wabi Sabi Zen Lounge – „Влез във форма“. Ако искате да постигнете по-добра визия и самочуствие, можете да се възползвате от 27 до 29 юни вкл. от безплатна диагностика и персонален анализ на физическите си показатели – тегло, хидратация, общи мазнини, костна маса, ниво на вътрешни мазнини, базов метаболизъм, мускулна маса и метаболитна възраст. Диагностицирането ще се проведе в бившата дрогерия на Хируричния блок на болницата от 10.00 до 18.00 часа.
Стойностите на изброените параметри и техният анализ дават възможност за изготвяне на персонални програми, съобразени с индивидуалните ви нужди и личните ви цели. Всеки, който има желание да му бъде направена индивидуална програма или да участва в курс по здравословно хранене, може да заяви това отделно.
Граждани, пациенти и персонал на болницата ще могат да се възползват от безплатната диагностика с предварително записване на телефон 0897 943279.
Инициативата „Влез във форма“ е предизвикателство за здравословен начин на живот. Нашите тегло, мазнини, мускулна и костна маса са важни не само за добрия ни външен вид, но и за цялостното ни здравословно състояние. Всеизвестно е, че наднорменото тегло и затлъстяването не са само естетически проблем, защото почти винаги са съпътствани от редица здравословни проблеми и дори заболявания. Как ще изглеждаме и как ще се чувстваме не е само въпрос на генетика, но и наш осъзнат избор. А инициативата “Влез във форма“ ни дава шанс да направим нашия информиран избор, да получим помощ и мотивация за промяна.Разбира се, не е задължително да попадате в категорията на дебелите хора, за да си направите диагностика на физическите показатели, защото дори да сте слаби можете да имате отклоненияв някои норми, а то също е повод да вземете мерки. Видът на фигурата може да заблуждава. Някой, който е по-тежък и изглежда „по-дебел“ може да има приемливи стойности на мастна тъкан, докато при слабия висцералната мазнина да е завишена. Може да ви изгежда странно, но намаляването на телесното тегло може да доведе до повишаване на мастната тъкан, а това зависи от прилаганата диета и двигателна активност. Така че възползвайте се от безплатната диагностика на Wabi Sabi Zen Lounge, ако искате наистина да влезете във форма.

Общо
„Влез във форма“ прави безплатна диагностика в УМБАЛ „Канев“
Заглавие
„Влез във форма“ прави безплатна диагностика в УМБАЛ „Канев“
Описание
Данните са база за персонална програма за отслабване и здравословен живот.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker