Новини

Младите „гербери“ организират кръводарителска акция в Русе

Кръводарителска акция организират младите от ГЕРБ
Кръводарителска акция организират младите от ГЕРБ

По идея на МГЕРБ – Русе, областната структура на ГЕРБ в Русе организира кръводарителска акция под надслов „Подари живот!“. Тя ще се проведе на 2, 3 и 4 декември 2014 година от 7.30 до 12.30 часа в Центъра по кръводаряване на ул. „Независимост“ № 2.

Кръводаряването е полезно, защото стимулира обновяването на кръвните клетки и увеличава защитните сили на организма. Дарената кръв се възстановява за по–малко от 24 часа. Минималният срок между две дарявания на кръв е 60 дни. Ако си жена, можеш да дариш кръв най – много 4 пъти в годината, ако си мъж – 5 пъти, припомнят младите „гербери“.
Всеки кръводарител ще получи служебна бележка за 2 дни отпуск, подкрепителна закуска, подарък, а при желание и резултатите от безплатни изследвания за хепатит В и С, сифилис и СПИН, кръвна група с помощта на цифров код.
Младите хора призовават, ако си здрав и си на възраст между 18 и 65 години, ако можеш да отделиш 30 минути от времето си, дари кръв и спаси човешки живот!

Общо
Младите
Заглавие
Младите
Описание
По идея на МГЕРБ – Русе, областната структура на ГЕРБ в Русе организира кръводарителска акция под надслов „Подари живот!“
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker