Новини

Заряд от енергия, действие и страст ни изпраща Марс до 10 март

Марс ще ни даде много енергия до 10 март
Марс ще ни даде много енергия до 10 март

Марс, планетата на действието, амбициите и страстта, вече навлезе в знака Овен и ще бъде там до 10 март 2017 г., става ясно от астрологичната прогноза на Ивелина Рускова в poznanieto.com.

Ключови думи за планетата са: енергия, желание, самоувереност, сила. Планетата Марс в астрологията управлява зодиакалните знаци Овен и Скорпион.
Преди астрологията Марс се е наричал планетата на „Малкото нещастие“ и са го свързвали с войната, огъня и разрушението. Планетата олицетворява инстинкта за самосъхранение, присъщ за всички хора – да защитим себе си, дома си или мнението си. Всеки усеща това влияние, когато отстояваме своята позиция, когато спорим с някого или се опитваме да се защитим от критика.
Енергията на Марс поддържа заряда, който ни подтиква към действия и желанието ни да се движим напред и да постигаме целите си. Той олицетворява стремежа ни да изпитаме своите физически сили и смелост. В любовта планетата Марс представлява мъжкия принцип и мъжката еротика.
Марс представлява жизнената енергия, главните цели и мотиви, физическата сила. От гледна точка на астрологията той отговаря за движещите сили, които ни помагат да приемем предизвикателства и да се изправим лице в лице с опасностите. Марс е вътрешния воин, състезателния дух, пламъка и огъня, горящи в нас.
Марс символизира желанието ни за независимост и самоопределяне. В най-ранното детство това се проявява като желанието, например на детето да ходи само. Той показва колко дълбоко може да позволим да бъдем наранени и колко силно може да нараним другите. Лични качества като способността да действаме и да постигаме желаното в астрологията са свързани с тази планета.
В римската митология Марс е бил богът на войната, в древна Гърция е известен като Ерес, изобразяван най-често във военни доспехи. Той е олицетворявал самоувереност, сила и желание за борба. Той винаги символизира силите, които ни карат да заявим своята независимост, да защитим позициите си, да се борим в трудните ситуации. В астрологията Марс символизира инстинкта за самосъхранение и стремежа да отвоюваме своето място под слънцето.
Астрологията счита, че използвайки конструктивно енергията на Марс можем да достигнем до чувството на вътрешна хармония и жизнерадост.
Когато Марс прави транзит в Овен, той е на гребена на вълната, силен, независим и непобедим. Няма нищо, което би могло да застане на пътя му, когато се движи напред към постигане на целите си. Той винаги е лидер и победител. В този период ще имате изблик на енергия, ще се появят нови инициативи и желание да ги осъществите незабавно.
Желанието за действие през тези дни се засилва, така че ако сме планирали нов проект, времето за изпълнение е дошло. Не трябва да се отказваме от замислените действия, този период е един заряд от енергия, който ще ни даде дори усещането за повече сила, мощ и боен дух.
В любовта очакваме силен прилив на желания и страсти. Интимната сфера ще донесе незабравими спомени и впечатления. Бойният дух и динамичната енергия на Марс ще ни подтикне да търсим приключения, да покоряваме и да завоюваме благосклонността на противоположния пол, казва още Ивелина Рускова.

Източник: https://poznanieto.com/

Общо
Заряд от енергия, действие и страст ни изпраща Марс до 10 март
Заглавие
Заряд от енергия, действие и страст ни изпраща Марс до 10 март
Описание
Марс, планетата на действието, амбициите и страстта, вече навлезе в знака Овен и ще бъде там до 10 март 2017 г., става ясно от астрологичната прогноза на Ивелина Рускова
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker