Новини

Здраве и красота с натурални и био продукти

Третирането на въздуха в затворени помещения е от жизненоважно значение за здравословния начин на живот на хора страдащи от астма и алергии

С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.
Изложението има за цел да събере на едно място натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла.

Хората, интересуващи се от хубави продукти могат да посетят търговското изложение “Здраве и красота с натурални и био продукти”. Събитието ще се проведе от 26 до 29 април в изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на София.

Изложението има за цел да събере на едно място натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже на всеки потребител вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а от друга страна – магията на етеричните масла.
По време на изложението ще бъдат представени фирми за здравословно хранене, натурална козметика, продукти и процедури за повече тонус и красота.
Екстракт от охлюв
Ще бъдат представени серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.
100% натурални български продукти
Фирма участник ще презентира уникални пробиотични здравословни добавки, които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.
Ухание на лавандула, българско розово масло и жив сок от арония
Производители на лавандула ще предложат натурално етерично масло, лавандулова вода и спирт, масажно масло и лавандулов мед.


Патентовани системи за повишаване на ефиктивността на розовото масло отвъд традиционните технологии се превръщат в продукти, които гарантират комплексна грижа за външната и вътрешната ни красота. Сокът от арония пък е с високо витаминозно съдържание и е не само освежаваща напитка, а пълноценна храна с доказани лечебни свойства.
Спа терапии
Фирма, предлагаща натуралните продукти и спа процедури ще разкрие някои тайни за масажите и спа терапиите.
Където здравето е красота
Заинтересованите ще могат да видят уреди, които са доказали своята ефективност не само на Земята, но и в Космоса. Един продукт – троен ефект: Фитнес, Масаж, Терапия. Вибрационната терапия помага за намаляване болките в гърба, стреса, кортизола от друга страна подобрява кръвообръщението, енергетиката и издръжливостта, метаболизма и др.
Естествен и ефикасен начин да пречистим въздуха в затворени помещения
Третирането на въздуха в затворени помещения е от жизненоважно значение за здравословния начин на живот на хора страдащи от астма и алергии, като по този начин предоставя по чиста и по-безопасна вътрешна околна среда за алергични хора. Как да бъдат превъзмогнати въздушните алергии ще стане ясно на изложение „Здраве и красота“.
Загубим ли връзката с природата – губим всичко
Не трябва да забравяме, колко е важно каква храна консумираме. Оказва се, че избора е наш. Специалисти ще презентират технологията за направа на ръчен хляб с квас и здравословно кафе.
Ще бъде представена широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии и други продукти на пчелна и билкова основа.

Общо
Здраве и красота с натурални и био продукти
Заглавие
Здраве и красота с натурални и био продукти
Описание
Третирането на въздуха в затворени помещения е от жизненоважно значение за здравословния начин на живот на хора страдащи от астма и алергии.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker