Деца и родителиХранене и спорт

Детско здравно-вкусно шоу на Международен форум „Здраве, щастие, красота“

Водещ на детското шоу ще е Ралица Константинова
Водещ на детското шоу ще е Ралица Константинова

Дванадесетото издание на Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота“ организира детско шоу в Русе. Събитието ще се състои в дните от 10-12 октомври в Доходното здание, на пл. „Свобода“ № 4. Детското шоу е с начален час 17 часа, на 11 октомври, пред Доходното здание. Водещ ще бъде актрисата Ралица Константинова.

По време на изложението ще бъдат представени техники от „Тай Чи“- практиката, полезни съвети относно козметиката – как правилно да се четат етикетите на козметичните продукти. Проблем с който, често сме се сблъсквали в ежедневието. Организаторите ще разяснят и до какви последици и проблеми, може да доведе неправилното разчитане. В ателието на изложението дамите ще имат възможност да получат ценни съвети, как се прави опушен грим с натурални гримове. Относно здравословното хранене и детоксикацията на организма, ползата от натуралните храни и тяхното значение за нашият организъм и здравето ни, ще има семинар с лектор д-р Вергиния Георгиева. Всеки един посетител, ще има възможност да разговаря със специалистите в различните области и да получи ценни съвети, относно здравето си, натуралните продукти и различните практики и методи.
А най-голямата изненада ще бъде детското шоу. С много игри и музика, всички малчугани могат да се включат и да се забавляват, заедно с децата от „Общински детски център за култура и изкуство“. Наградите ще бъдат здравословни, като с тях се акцентира на голямото значение на натуралните продукти за детското здраве и развитие. За ползата от ежедневната консумация на плодове и зеленчуци, за развитието на детският организъм и набавянето на ценни витамини. Децата и техните родители ще имат възможност да се включат в игри, да танцуват зумба, да пробват пилатес и да практикуват йога.
Международен форум–изложение „Здраве, Щастие, Красота“ се провежда в партньорство с Община Русе.

Общо
Детско здравно-вкусно шоу на Международен форум
Заглавие
Детско здравно-вкусно шоу на Международен форум
Описание
Дванадесетото издание на Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота“ организира детско шоу в Русе.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker