От природатаХранене и спорт

Изложение „Здраве, щастие, красота“ очаква посетители в Доходното здание

Кметът Пламен Стоилов откри четвъртото изложение, купи си мед, чай, вино от малини и биологичен ябълков сок

Кметът Пламен Стоилов и организаторът на форумът-изложение
Кметът Пламен Стоилов и организаторът на форумът-изложение

Кметът Пламен Стоилов присъства на откриването на 15-ото издание на международния форум-изложение „Здраве, щастие, красота“, който се провежда до утре вечер в Доходното здание. Организаторът Теодор Неделчев заяви, че форумът в Русе се случва за четвърти път, като последните два пъти със съдействието на Община Русе в центъра на града, за което благодари на кмета Пламен Стоилов. Неделчев връчи ваучер за CD плейър, който „Здраве, щастие, красота“ подарява на Общинския детски център за култура и изкуство. Деца от центъра за втора поредна година участват в програмата на изложението като днес преди обяд направиха здравно-вкусно шоу пред Доходното здание.
Кметът Пламен Стоилов благодари на организаторите и подчерта, че „Здраве, щастие, красота“ се е превърнал в изключително популярен форум. „Организаторите ми споделиха, че Доходното здание вече им е тясно и за наесен гледат към новата зала – „Арена Русе“. Посланията на форума не само ни учат, но и помагат реално да сме, здрави, щастливи и красиви, затова имате пълната подкрепа на Община Русе“, каза още кметът Пламен Стоилов.
Русенският градоначалник обиколи всички щандове и си купи мед, чай, био вино от малини и биологичен ябълков сок от изложението.

Био ябълки и био ябълков оцет са част от изложението за здравословен начин на живот
Био ябълки и био ябълков оцет са част от изложението за здравословен начин на живот

Една по-различна гледна точка за това „какво е щастие” ще представи пред аудиторията историкът и общественик проф. Андрей Пантев в неделя, 26-ти април. В какво се крие ключът към щастието – в парите, в активната роля на държавата или в свободата всеки човек да разгърне потенциала си? По-богатото общество значи ли автоматично и по-щастливо общество? Къде трябва да се търси щастието – във великите битки или в тихите радости? Защо историците са щастливи хора? Проф. Андрей Пантев ще търси отговорите на тези въпроси, вглеждайки се в историята и в настоящето на човечеството.
За йога и аюрведа и как биха ни помогнали в ежедневието говори Санджай Йоги във втория ден на фестивала. Санджай йоги практикува Хатха и Раджа йога и ведически изкуства за лечение в Северна Индия. Той притежава магистърска и докторска степен по йога философия, преминал е курсове по природолечение, рейки, лечение с прана и йога терапия. В международен план той преподава асани, пранаяма, очистващи крии, аюрведа и ведическо пеене под формата на цялостен семинар по йога.

. Неделчев връчи ваучер за CD плейър, който „Здраве, щастие, красота“ подарява на Общинския детски център за култура и изкуство
Неделчев връчи ваучер за CD плейър, който „Здраве, щастие, красота“ подарява на Общинския детски център за култура и изкуство

От известните терапевти у нас ще говори психологът Еленко Ангелов, познат на обществеността най-вече с редовните си рубрики за „Силата на мисълта“, „Теории и факти на родната и световна конспирация“, „ВИП преживяване с Еленко Ангелов – Вашето Извънредно Паранормално преживяване“ в два сезона в „На кафе” с Гала, NOVA и многобройните си медийни изяви. В днешната събота от 19 часа Еленко Ангелов ще води семинар на тема „Здравей, младеней и богатей“, допълнен с естествената за стила му огромна доза хумор.

Както и в предишните издания на МФИ „Здраве, Щастие, Красота”, в рамките на три дни посетителите на събитието имат възможността да дегустират и разгледат най-новите продукти и услуги от редица изложители и лектори в областта на здравословния начин на живот. Биологичен ябълков сок, нектар от праскови и ябълки, био оцет са само част от продуктите, които можете да закупите от изложението.

Общо
Изложение „Здраве, щастие, красота“ очаква посетители в Доходното здание
Заглавие
Изложение „Здраве, щастие, красота“ очаква посетители в Доходното здание
Описание
Кметът Пламен Стоилов присъства на откриването на 15-ото издание на международния форум-изложение „Здраве, щастие, красота“, който се провежда до утре вечер в Доходното здание.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker