Хранителни добавки

Флексибилити – гъвкавост и подвижност за ставите и съединителната тъкан

ФлексибилитиФлексибилити е комплексен продукт на AquaSource специално създаден да подобрява състоянието на ставите.

Ставите ни ежедневно са подложени на сериозни натоварвания. С течение на времето това неминуемо води до износване – особено при хора с наднормено тегло, спортисти или упражняващи професии, които натоварват ставите (например седене пред компютър и продължителна работа с мишка и клавиатура, работа с различни инструменти, често заемане на принудителни пози и т.н.). Ако не се грижим както трябва за ставите си, след определено време те може да се износят или възпалят, да се намали гъвкавостта и подвижността им и така съществено да се влоши качеството на живота ни.

Много неща, които наричаме храни, са вредни за ставите, тъй като ги задръстват с токсини, влошават кръвоснабдяването им или водят до възпаление. Какво е решението? Най-важното е да снабдяваме ежедневно ставите си с хранителни добавки, които възстановяват хрущяла, предотвратяват и лекуват възпалението, подобряват кръвоснабдяването и ни помагат да бъдем гъвкави и подвижни. С Флексибилити решаваме три важни проблема:

Флексибилити за гъвкави стави
Флексибилити за гъвкави стави
1. предотвратяване или облекчаване на възпалението
2. възстановяване и подхранване на ставния хрущял
3. подобряване на гъвкавостта и подвижността

Новият продукт на АкваСорс Флексибилити е много ефективен при износване, травми, болки, скованост, остеоартрит, ревматоиден артрит и всякакви други проблеми със ставите. Това се дължи на комплексното, синергично действие на уникалната комбинация от проверени във времето природолечебни средства и клинично изпитани, патентовани съставки с доказана ефективност при ставни проблеми, които нямат аналог или алтернатива на пазара.

Benolea™ (бенолеа) е патентован екстракт от маслинови листа, който подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбичкови. Освен за ставите, олеуропеинът е полезен и за сърцето, тъй като е природен антиоксидант, предпазващ от окисление добрия холестерол.

Opti-MSM® (опти-МСМ) е патентована форма на МСМ, която е получена по специална технология и е ефективна при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците. МСМ (метил сулфонил метан) е сяросъдържащо съединение, жизнено взжно за здравината на съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки.

Алое Вера (Aloe Vera) се използва от векове за успокояване на възпаления и отоци и е известно с детоксикиращото си действие. Тук то е включено в много концентриран вид (200 пъти) за да подсили още повече действието на Opti-MSM и Benolea.

Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Затова в продукта Флексибилити се съдържат именно тези вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.

Chondractiv™ (Хондрактив) е патентована смес от колаген, хондроитин и хиалуронова киселина. Уникалното при този нов, високоефективен продукт е това, че той едновременно подхранва, обновява и възстановява ставния хрущял, предотвратява разрушаването му и възпалителните процеси и подобрява подвижността в ставите. Двойно слепи проби, контролирани с плацебо доказват, че редовната употреба на Хондрактив подобрява подвижността и намалява със 73% нуждата от нестероидни противовъзпалителни лекарства.

Екстрактът от хмел (концентриран 4 пъти) съдържа изо-алфа-киселини и други съставки с противовъзпалително действие, които предотвратяват възпалението и подпомагат възстановяването на ставния хрущял.

Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно.Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни.

Regenasure® (Регенашуър) e единствената съществуваща вегетарианска форма на глюкозамин(като хидрохлорид). Съдържанието на глюкозамин в Регенашуър е значително по-високо (83%) в сравнение с обикновения глюкозамин сулфат (само 65%), добиван от черупки на морски мекотели. Освен това Регенашуър е по-чист продукт, защото не съдържа остатъци от тежки метали и други токсини, които се натрупват в морските обитатели, и може да се консумира от вегетарианци и хора, алергични към морски дарове. Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин, тъй като обикновените храни почти не го съдържат. А най-добрата форма на глюкозамин днес е Регенашуър.

Celadrin® (Целадрин) е патентован комплекс от естери на специално подбрани мастни киселини, които предотвратяват изхабяването на ставите. Целадрин намалява възпалението и болката без странични ефекти, укрепва ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност („смазката”, улесняваща триенето) и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек.

Хиалуронова киселина – забавя процеса на стареене. Хиалуроновата киселина е един от най-разпространените мукополизахариди, синтезирани от организма. Тя е главен компонент на съединителната тъкан и заедно със свързаните с нея белтъци изгражда основата на междуклетъчното вещество. С напредване на възрастта нейното съдържание намалява. С помощта на поддържащи продукти, които съдържат хиалуронова киселина в по-високи количества, равновесието може да се възстанови до известна степен. Хиалуроновата киселина се смята за „задържащото влага чудо“. Тя е в състояние да свърже вода в количество, което представлява от 1000 до 4000 пъти стойността на собственото й тегло. Това е много повече, отколкото могат да свържат другите природни или синтетични вещества. Хиалуроновата киселина подпомага възстановяването на тъканите, защото подобрява снабдяването им с хранителни вещества.

Синергия

Флексибилити комбинира в едно цяло действието на пет патентовани ефективни съставки като по този начин се получава синергия и по-бърз и траен ефект. Всички съставки на Флексибилити са клинично тествани, с доказана ефективност. Това прави Флексибилити най-добрия съществуващ на пазара препарат за комплексно решаване на всички ставни проблеми чрез едновременно повлияване на ВСИЧКИ най-важни механизми на увреждане на ставите.

Флексибилити се приема по време на хранене. Обикновено са достатъчни 2 капсули дневно (2 пъти по 1 капсула). При по-тежки случаи вземайте 2 пъти по 2 капсули дневно. За максимален ефект може да приемате най-много 3 пъти по 2 капсули до отминаване на оплакванията, след което дозата се намалява до 2 пъти по 1 капсула. Деца над 6 години и бременни жени могат да приемат по 1 капсула на ден.

2 капсули (1 дневна доза) съдържат:

Regenasure® (Регенашуър® – растителен глюкозамин хидрохлорид)

460 mg, осигуряващ 382 mgглюкозамин

Chondarctive™ (Хондрактив™ – колаген тип II – хондроитин)

190 mg

ОптиМСМ® (МСМ – метилсулфонилметан)

100 mg

Бенолеа™ (екстракт от маслинови листа, 18% олеуропеин)

80 mg

Celadrin® (Целадрин® – комплекс мононенаситени мастни киселини, осигуряващ 41,6 mg мононенаситени мастни киселини)

80 mg

Алое Вера 200:1

30 mg, (еквивалент на 6 грама Алое Вера на прах)

Екстракт от хмел 4:1

30 mg, (еквивалент на 120 mg)

Хиалуронова киселина

10 mg

Свързващ агент: малтодекстрин, гума арабика
Капсула: чист желатин.
Не съдържа консерванти, без глутен, без зърнени храни, без жито, без лактоза, без добавена захар, без изкуствени оцветители, без мая.

Опаковка: 60 капсули.
Страна на произход: Великобритания

Име и фамилия *

Вашият Email *

Телефон*

Адрес:*

Изберете категория *

Изберете продукт : *

Брой *

(При различен брой от множество продукти - Моля изпишете съответните продукти и бр. продукти от всеки в полето "Съобщение".)

Съобщение

Всички полета отбелязани с * са задължителни

Въведете кода от картинката

За да ползвате CAPTCHA вие трябва да инсталирате Really Simple CAPTCHA разширението.

 

Общо
product image
Обща оценка
no rating based on 0 votes
Търговска марка
Аквасорс
Продукт
Флексибилити

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker