Хранителни добавки

Ливър Кленз – пречистване на черния дроб и детоксикация

Ливър Кленз През човешкото тяло ежедневно преминават различни отрови – нитрати и химикали от храните, токсини от въздуха и водата, отпадни вещества от телесния метаболизъм. Известно е, че недостатъчното пречистване на тялото може да причини тежки заболявания.
АкваСорс предлага Ливър Кленз за детоксикация във връзка с подобряване на здравето (физическо и душевно), увеличаване на продължителността на живота, подобряване на паметта и разкрасяване.
Обикновено мислим за детоксикацията като за един по-луксозен начин за разкрасяване и я смятаме за външен процес, достигащ само дълбочината на кожата, но може ли да се окаже, че тя е нещо повече? С възрастта тялото ни натрупва нечистотии от различни източници – замърсяване на околната среда, натрупване на отпадъчни вещества от телесния метаболизъм, пестициди от растенията и химикали от храната и водата. Пречиствателната система на тялото се състои от черния дроб, бъбреците, червата, лимфната система, белите дробове, кожата и кръвта.

ливъркленз
млечен бодил

Според науката токсикология, симптомите и заболяванията се причиняват от токсини (отрови), независимо дали химически, бактериални екзотоксини, биологически ендотоксини, мъртви клетки или отпадъци от телесния метаболизъм. Симптомите се проявяват, защото тялото ни се опитва да възстанови баланса си и да се излекува и затова не е задължително те да бъдат потискани. По време на детоксикация симптомите дори може да се изострят. Те са различни и през различните фази от протичането на дегенеративните процеси при отсъствие на адекватно прочистване на тялото от токсини.
Естествената детоксикация може да бъде подпомогната с приемането на на някои хранителни вещества:
• за червата полезни вещества са цинк, L-глутамин, микроорганизмите acidufilus и bifidus, както и храните, богати на фибри.
• за черния дроб – витамини А, В3, В6, С, Е, бета-каротин, L-цистеин и L-глутатион, цвекло и зеленчуци с тъмнозелени листа
• за бъбреците – витамини А, С, В6, магнезий и калий.
Ливър кленз с йонни минерали (Liver cleanse)

Някои от ползите са:
•    намаляване нивата на много токсини, като например от тютюневия дим, радиацията, изгорелите газове от автомобилите, химикалите и лекарствата и много други карциногени;
•    увеличаване производството на глутатион и отстраняване на тежките метали в организма;
•    подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живака, както и ефективното им отстраняване;
•    подпомага процеса на детоксикация, втечняването на лимфатичната система;
•    детоксикира, дава повече енергия, подобрява състоянието на кожата, влияе благоприятно при храносмилателни проблеми и регулира функционирането на стомашно-чревния тракт.
•    хора, които често консумират месо и млечни продукти, при прием на мазна храна
•    при наличие на съдови проблеми, склероза, диабет, преболедуван хепатит
•    след химио- и лъчетерапия, рентгеново облъчване
•    химическо или хранително отравяне (живак, олово, гъби)
•    при нервност, неспокойство, невъздържаност, полезен е при слаба памет, очни проблеми, повишено ниво на холестерол
•    при окапване на косата, затлъстяване, екзема
•    при употреба на цигари, наркотични вещества, кафе
•    при употреба на лекарства
•    горещо се препоръчва при повишена употреба на алкохол!
•    за профилактика
Ливър кленз пречиства черният дроб от токсини, попаднали в кръвта от дишането и храненето, от недобро храносмилане и нездравословен начин на живот, от бактериални или вирусни инфекции, а също от пестициди, лекарства, алкохол, наркотични вещества. Защитава и намалява концентрацията на трудно отбягваните отрови – изгорели газове от колите, тютюнев дим, радиация, химикали от битова химия, козметика и съвременните технологии, и много други опасни токсини. Засилва антиоксидантния потенциал на клетките чрез увеличаване производството на глутатион и супероксид дисмутаза, и възможността им за отстраняване на тежките метали и канцерогени от организма. Подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живак, също и ефективното им отстраняване. Усилва и подпомага процеса на детоксикация на черния дроб, втечняването и емулгирането на лошия холестерол срещу отлагането му в тъканите. Подпомага функциите на черния дроб при разнообразни проблеми –  затлъстяване, диабет, след хепатит, отравяне, включително с гъби. Намалява отрицателното въздействие на химио и лъчетерапии, специално на рентгеново облъчване. Добавя протективни механизми за защита на клетъчните мембрани, усилва регенерацията на клетките до възстановяване на черния дроб. Усилва детоксикацията в организма и ефективността на лимфната система за изхвърляне на отрови, тежки метали. Влияе благоприятно при храносмилателни проблеми и регулира функцията на стомашно-чревния тракт. Осигурява повече енергия, положително въздействие върху кръвта, кожата, косата, нервната, сърдечно-съдовата система и мозъка, антиоксидантна защита срещу преждевременно остаряване.
Водещата съставка в Ливър кленз е екстракт от млечен бодил – комплекс от антиоксидантни биофлавоноиди, известни като силимарин. Силимаринът е не само протектор на здравите чернодробните клетки, но стимулира регенерацията на увредените. Витамин С (заедно с витамин Е) е предпочитаният антиоксидант, защото блокира разрушителните свободни радикали, действа противовъзпалително и намалява серумното ниво на холестерола. Холинът действа съвместно с другия представител на витамин В групата – инозитол в оползотворяването на мазнините и холестерола, като помагат на черния дроб да произвежда лецитин, както и за максималната ефективност на витамин Е.(Прилагат се при алкохолизъм).
Оползотворяването на холина в организма зависи от витамин В12, фолиева киселина и аминикиселината L – карнитин. За целта формулата на Ливър кленз съдържа синьо-зелени кламатски водорасли AFA – най-богатата в света храна на витамин В групата, органично желязо и съвършен аминокиселинен профил, известни със способносттите си да извличат тежки метали, радиация и да даряват организма с енергия. N-ацетил L-цистеин – ценна аминокиселина, предшественик на глутатиона – нашият най-изобилен антиоксидант, тя повишава неговите нива в организма и подпомага свързването и изхвърлянето на тежките метали, особено живака.
L-глутатион – известен като тройно подмладяващата аминокиселина, която се произвежда в черния дроб. Действа като антиоксидант и обезврежда свободните радикали, ускоряващи стареенето. Има противотуморно действие. Предпазва от уврежданията на химио, лъчетерапия, рентегеново облъчване, цигари и алкохол.
Повече от 70 водоразтворими Йонни минерали от Голямото солено езеро в щата Юта, САЩ подпомагат клетъчното хранене, обмяната на веществата, детоксикацията на черния дроб и втечняването на лимфата.
Витамин Е е наречен витамин на младостта – усилва действието на витамин А, силен антиоксидант, забавя стареенето и окисленията на лошия холестерол.
Селенът и витамин Е са антиоксиданти, които забавят и могат да предотвратят втвърдяването на тъканите. Селенът е извънредно важен за образуването на глутатион пероксидазата – ценния клетъчен антиоксидант. Всички съставки действат антиоксидантно и синергично в посока към изчистване на черния дроб от натрупаните токсини, укрепване на чернодробната клетка и възстановяване функционалността на жизненоважния ни орган – от изключителна важност за кръвта, отделителната функция, състоянието на нервната система и мозъка, за качеството на живота.

2 капсули дневно, по една сутрин и една на обяд.
Важно! По време на приема на продукта се пие два пъти по-голямо количество вода от обичайното. Първата седмица може да се появи слаб изчистващ ефект. Продуктът няма противопоказания, но при бременност и кърмене се избягва.
Продуктът не съдържа ГМО.

Опаковка: 60 капсули.
Страна на произход: Великобритания

Име и фамилия *

Вашият Email *

Телефон*

Адрес:*

Изберете категория *

Изберете продукт : *

Брой *

(При различен брой от множество продукти - Моля изпишете съответните продукти и бр. продукти от всеки в полето "Съобщение".)

Съобщение

Всички полета отбелязани с * са задължителни

Въведете кода от картинката

За да ползвате CAPTCHA вие трябва да инсталирате Really Simple CAPTCHA разширението.

Общо
product image
Обща оценка
no rating based on 0 votes
Търговска марка
Аквасорс
Продукт
Ливър Кленз

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker