Суперхрани

Зелена Енергия – активиране на имунитета

Зелена Енергия – активиране на имунитета

Зелена Енергия – активиране на имунитета

Пълноценна универсална клетъчна храна, синергична комбинация от АФА, спирулина и екологично чиста люцерна (по 100 мг от трите съставки в капсула). Зелена енергия може да се приема от всички хора за профилактика и поддържане на добро здраве, имунитет, постоянно висока жизненост и работоспособност.

 

 

Водораслите AFA са елексир за мозъка, а спирулина е суперхрана за тялото и имунитета. Арабите са нарекли люцерната алфалфа, което ще рече “Баща на всичките храни”. Корените на това растение проникват в земята до дълбочина 20-30 метра и черпят сили от земните недра. То е признато открай време като най-питателната растителна храна. Шампион между растенията е по съдържание на минерали, протеини и хлорофил (отстъпва само на микроводораслите).

В народната медицина и в хомеопатията люцерната се употребява като тоник. Тя стимулира апетита и храносмилането, усилва жизнеността, повишава издръжливостта, подобрява настроението и самочувствието. Помага за регулиране на холестерола и подхранва черния дроб, бъбреците, половите жлези и мускулите. Полезна е при недохранени, неврастенични, нервни и болнави хора, при безсъние и лошо храносмилане. Помага за спокоен и освежителен сън. Успокоява раздразнения пикочен мехур при простатна хипертрофия. Има благотворно действие при ревматични оплаквания.

Люцерната повишава количеството и качеството на млякото при майки-кърмачки, особено когато то не достига. При бременните жени подобрява усвояването на храната и изхранването на плода, и дава много добър общ енергизиращ, тонизиращ, подхранващ и лечебен ефект.

Зелена Енергия е особено подходяща за хора, които искат да подобрят жизнеността си и да регулират теглото си. Най-добре е да се приема заедно с ЕМК и коластра. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Това е най-лесния и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.

Почти всички хора, които употребяват Зелена Енергия, съобщават ясно изразен положителен ефект. Но дори и на пръв поглед да не забележите нищо, продължавайте да приемате тази високо хранителна комбинация, тъй като тя води до регенериране на организма на клетъчно нива и до подобряване на всички физиологични показатели.

Опитът показва изключително благотворен ефект при децата – те растат и се развиват по-добре, боледуват по-малко, имат повече енергия и изглеждат по-добре. Отлична идея е да се дава дори при тежко болни деца, защото се съчетава добре с лечението и подпомага организма да преодолее болестта.
При настинки и вирусни инфекции е добре да се приема за 2-3 дни много повече ЗЕ – 6-10 капсули дневно, а в по-тежки случаи и да се комбинира с СоQ10 и Супер антиоксидант, препоръчва д-р Найденов, който е лекар-хомеопат.

Употреба:
За възрастни – 3 капсули дневно.
За деца над 7 г. – 3 капсули дневно.
За деца над 1 г. – 2-3 капсули дневно.
За бебета над 6 м. – 1-2 капсули дневно разделени на 3-4 приема разтворена в течност или добавена към храна. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни!
Съвет: Ако усещате, че сте настинали или ви хваща грип, вземете 5 капсули наведнъж и после на всеки 2 часа по 2 капсули. Това ще пресече настинката. През следващите 2-3 дни продължете да взимате 3 пъти по 2 капсули. След това може да продължите с профилактичната доза от 3 капсули дневно (3 пъти по 1 капсула).

 

1 капсула 1 дневна доза
(3 капсули)
АФА 100 мг 300 мг
Органична (био) алфалфа 100 мг 300 мг
Хавайска спирулина 100 мг 300 мг
обвивка на капсулата чист желатин – 100 мг чист желатин – 300 мг

Опаковка: 120 капсули (40 или 60 дневни дози).
Страна на произход: Великобритания

Име и фамилия *

Вашият Email *

Телефон*

Адрес:*

Изберете категория *

Изберете продукт : *

Брой *

(При различен брой от множество продукти - Моля изпишете съответните продукти и бр. продукти от всеки в полето "Съобщение".)

Съобщение

Всички полета отбелязани с * са задължителни

Въведете кода от картинката

За да ползвате CAPTCHA вие трябва да инсталирате Really Simple CAPTCHA разширението.

Общо
product image
Обща оценка
5 based on 2 votes
Търговска марка
Аквасорс
Продукт
Зелена Енергия

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker