Суперхрани

Кламатско водорасло АФА – съвършената суперхрана

Кламатско водорасло AФА Течна АФА

Кламатско водорасло АФА – съвършената суперхрана

Диворастящото Кламатско водорасло AFA е най-полезната от „зелените храни“. То се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и др. Даже малки количества AFA, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене в наши дни не осигурява.

Водите на Кламатското езеро идват от геотермални и вулканични източници. Затова водораслото АFА съдържа богата гама от полезни минерали – калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др. В това отношение AFA превъзхожда изкуствено култивираните сладководни водорасли и даже люцерната, която е най-добрият източник на минерали между висшите растения. От друга страна, AFA почти не съдържа йод и е безопасно за щитовидната жлеза (за разлика от морските водорасли келп).

Кламатско водорасло AФА е рекордьор по белтъчно съдържание, и то в три направления – количество, качество и усвоимост. То съдържа 60% протеини (няколко пъти повече от месото, яйцата и соята). Водорасловите протеини са почти 100% усвоими и не натоварват храносмилането. Те са естествено съчетани с витамини, минерали и други полезни съставки. Аминокиселинният им профил е идентичен с този на човешкото тяло.

Кламатско водорасло AФА расте на малки туфи, състоящи се от вериги от клетки. Много богато на бета-каротин, от който в тялото ни се образува витамин А. Знае се, че опасността от рак намалява значително при хората, чиято храна съдържа повече бета-каротин. Това се дължи на мощното му регенериращо, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

Кламатско водорасло AФА е шампион сред всички храни по съдържание на витамин В12 – най-важният витамин за кръвотворенето. В това водорасло има почти 20 пъти повече витамин В12, отколкото в коя да е друга храна. Един грам сухи водорасли съдържа два пъти повече от дневната нужда витамин В12. Затова всички, които ядат AFA, могат да бъдат спокойни, че няма да развият анемия, твърди д-р Петър Найденов.

Кламатските водорасли са най-богатият известен източник на желязо в органична форма, т.е. отлично усвоимо. Кламатско водорасло AФА повлиява удивително бързо различни недоимъчни анемии. Изглежда, че тайната е в комбинацията, приготвена от природата.

Кламатско водорасло AФА е изключително богато на хлорофил, който е мощен биостимулатор с естествен пречистващ и регенериращ ефект. Освен всичко друго хлорофилът участва в кръвотворенето. Той е почти идентичен с хема в хемоглобина на еритроцитите, който пренася кислорода, и затова се нарича „зелената кръв на планетата“. Единствената разлика е в това, че хлорофилът съдържа магнезий, а хемът – желязо.

Кламатско водорасло AФА е необикновено богато на ензими, витамини, ко-фактори и други биологично активни вещества (БАВ), като различни фикопигменти, естествени антиоксиданти и много други. Това му придава подчертани радиопротективни (предпазващи от радиация) и антиканцерогенни (предпазващи от рак и неговите рецидиви) свойства. Благодарение на тях могат да бъдат защитени хора, работещи в радиоактивна среда, родените след катастрофата в Чернобил, пациенти на лъчелечение и др.

Според канадски изследвания, ежедневното приемане на 1 грам Кламатски водорасли увеличава с 40% способността на Т-лимфоцитите (клетките-убийци от имунната система) да мигрират активно към тъканите. Това означава, че те по-добре унищожават раковите клетки и микробите. Хуморалният имунитет също се повлиява благоприятно – т.е. водораслите ни помагат да произвеждаме и антитела.

Кламатско водорасло AФА оказва благотворен ефект върху обмяната на веществата и дейността на всички органи и системи и е превъзходен тонизатор и регулатор на т.нар. ПНЕИ-система (психо-невро-ендокрино-имунна система), обединяваща различни тясно преплетени важни функции на организма.

Един от най-интересните и уникални аспекти на AFA е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Това водорасло активира невротрансмитерните системи, което води до преодоляване на депресията, подобряване на яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума, стимулиране на творческите възможности и развиване на дясната хемисфера, т.е. артистичните и интуитивни способности.

Съобщава се също за благоприятно повлияване и даже обратно развитие при болест на Алцхаймер, множествена склероза, епилепсия, депресии, психози и неврози, невро-психично изоставане, детска церебрална парализа и т.н. Това се дължи не само на факта, че AFA е ценна клетъчна храна, но и на голямото съдържание на невропептидни прекурсори – пептиди с жизненоважно значение за мозъка.

Естествено, много по-добре е да се предпазва мозъкът, отколкото да се лекува, след като е бил увреден. И без това този орган се натоварва много в нашето задъхано ежедневие. Учене, недоспиване, пушене, стрес, конкуренция… и рано или късно започват провали в паметта и концентрацията, намалява умствената работоспособност, появява се умора, раздразнителност, лошо настроение и пр. Познавате ли човек, застрахован от това?

Какво е решението? Може би то се нарича AFA! Познато като елексир за мозъка, това водорасло се оприличава на супер гориво за нервната система. То е в състояние да зареди, възстанови и енергизира изтощените мозъчни клетки така, че да започнат да функционират много по-добре.

Друг аспект на действие на AFA е стимулирането на комплекса епифиза-хипоталамус-хипофиза. В тези мозъчни центрове са скрити някои висши способности на човешкия ум като интуиция, телепатия и холистична перцепция – т.е. способност да се обработва информация по свръхестествен начин. Твърди се, че приемането на AFA развива висшите психични способности и подпомага човешката еволюция.

Всяка субстанция, приемана от нас, оставя своите вибрации в нашето тяло и нашата душа. Възможно е чрез подходящи храни да се стимулират в определена последователност различни части от мозъка и различни енергийни центрове, при което да се получи съответния ефект… Остава „само“ да открием правилната комбинация.

Употреба:

Капсули: По 3 капсули дневно. По желание може да увеличите количествата по Ваш избор до 10 капсули дневно.
За деца от 8-18 г между 3-10 капсули дневно.
За деца от 1-7 г по 3-4 капсули дневно.
За деца до 12 месеца по 2-3 капсули дневно (капсулите се отварят и могат да се добавят към охладени храни, сокчета, вода, кърма, адаптирано мляко) или по 2 капкомера дневно от течната форма на АФА.

Прах: от 1 до 4 мерителни лъжички дневно (за добавяне към охладени храни и напитки). В опаковката има мерителна лъжичка от 1 грам.

Течност: по един капкомер (1 мл) от течността 2 пъти дневно. Съдържанието на капкомера се задържа за около една минута под езика, след което се преглъща и след това се препоръчва да се изпие чаша вода.
За деца: не е нужно да се задържа под езика. Продуктът е приятен на вкус защото съдържа боровинки. Може да се добавя към охладени храни, сокчета, вода, кърма, адаптирано мляко.
По време на прием на водорасли АФА пийте обилни количества вода.

Съдържание:
1 капсула съдържа: Водорасли АФА – 300 мг (водорасли АФА изсушени по технологията БиоАктивна дехидратация®), обвивка на капсулата: чист желатин – 100 мг.
Опаковки от 60 и 120 капсули.
Течната АФА съдържа:
Водорасли АФА
Плодове от червена боровинка
Плодове от черна боровинка
Течни микро минерали
Съдържа кашер* сертифициран растителен глицерин като основа.
Не съдържа консерванти.
Течната АФА е регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.
Опаковка: тъмно-кафяво стъклено шишенце от 60 мл., с удобен капкомер.
*кашер – с това понятие еврейската традиция обозначава религиозно чистата храна от здрав и чист източник.
Прахообразната АФА съдържа изсушени Водорасли АФА по технологията БиоАктивна дехидратация® 50 гр.
Прахообразната АФА е регистриран 100% растителен продукт. Подходящ за пълни вегетарианци.
Опаковка от 50 гр., с включена мерителна лъжичка от 1 гр.
И трите форми на АФА (капсули, прах, течност) не съдържат никакви други съставки, нито консерванти, нито оцветители, нито овкусители, нито подсладители, нито захар, нито аромати.
И трите форми на АФА не съдържат ГМО.

Опаковки: 60 капсули, 120 капсули, прах 50 гр., течност 60 мл.

Име и фамилия *

Вашият Email *

Телефон*

Адрес:*

Изберете категория *

Изберете продукт : *

Брой *

(При различен брой от множество продукти - Моля изпишете съответните продукти и бр. продукти от всеки в полето "Съобщение".)

Съобщение

Всички полета отбелязани с * са задължителни

Въведете кода от картинката

За да ползвате CAPTCHA вие трябва да инсталирате Really Simple CAPTCHA разширението.

Общо
product image
Обща оценка
5 based on 1 votes
Търговска марка
Аквасорс
Продукт
Кламатско водорасло AФА - 120 капсули

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker