Суперхрани

Програма „Лесно начало” – силен старт за нашето здраве

Програма „Лесно начало” – силен старт за нашето здраве

Програма „Лесно начало” – силен старт за нашето здраве

Това е специална програма, съдържаща водорасли AFA, храносмилателни ензими и пробиотици. Чудесен старт за всички, решили да започнат да употребяват суперхрани или добавки.

 

 

 

Често в червата се развиват вредни бактерии и гъбички, които увреждат нежната чревна лигавица. Получават се микроскопични ранички, през които могат да навлязат недосмлени съставки от храната и да се стигне до алергия и интоксикация. От тези ранички се губят телесни течности и се причинява отслабване на организма. Така намалява способността на тънкото черво да произвежда ензими и да усвоява храните, което задълбочава клетъчното гладуване. Създават се условия за хронични възпаления, които могат да продължат с години.

Дисбактериозата в дебелото черво води до запек и предизвиква автоинтоксикация. Токсините лесно преминават в кръвта и претоварват черния дроб и бъбреците. Когато последните не могат да ги преработят, получават се проблеми с кожата – акне, екзема, псориазис, лош вид и т.н. Може да се развие главоболие, даже мигрена, тъй като токсините причиняват спазъм на кръвоносните съдове в мозъка. Появяват се какви ли не симптоми, тъй като клетките не успяват да се чистят достатъчно добре.

Според китайската медицина черният дроб е свързан със зрението, а бъбреците – с общата жизненост. Така може да се обясни влошаването на очите и отпадналостта, които се получават при неправилен начин на хранене у хора с увредени черен дроб и бъбреци.

От голямо значение е и намалената активност на ензимите, която с възрастта също се задълбочава – особено при хора, употребяващи предимно готвени храни. Това на свой ред забавя обмяната на веществата и така се получава порочен кръг. Приемането на готвени храни означава, че по-голяма част от ензимните запаси се насочват към храносмилане и остава по-малко ензимна сила за лекуване, възстановяване и подмладяване на организма. Увеличават се и свободните радикали, тъй като собствената антиоксидантна система зависи от ензимната активност. Така в крайна сметка се стига до преждевременно остаряване.

В много случаи отначало отлаганията се натрупват в клетките и си кротуват, без да причиняват особени оплаквания. Само един специалист може да разбере, че в действителност може да има сериозни здравословни проблеми след години.
Ако човек започне да употребява пълноценна храна, каквато са водораслите, в организма настъпват определени промени. Най-напред клетките получават нужните вещества и енергия и се отърсват от полудрямката, в която са изпаднали. Първото нещо, което правят, е да започнат за изхвърлят всички отлагания навън, т.е. в кръвта. Започва процес на детоксикация, който зависи от състоянието на черния дроб, бъбреците, червата, белите дробове и кожата – органите, чрез които се преработват и изхвърлят токсините.

Ако тези органи функционират добре, чистенето преминава без особени проблеми. Но ако те не могат да се справят с по-голямото натоварване, повишеното съдържание на токсини в кръвта води до някои неприятни субективни усещания – главоболие, лош вкус в устата, неразположеност, отпадналост. Възможно е да се появят и обриви, бяло течение, секреции от носа, разстройство, храчки и др.

Тези признаци са добър знак, че организмът има достатъчно сили за пречистването си. Това може да смути човек, който не разбира какво точно става. Именно на този етап най-често някои хора спират водораслите, защото решават, че те “не им понасят” или даже, че “получават алергия” – докато всъщност става дума за полезна, но силна и не много приятна реакция на пречистване, твърди д-р Петър Найденов.

Програмата Лесно начало е съобразена с основните изисквания към организма при детоксикация. Храносмилателните ензими в нея ни помагат да усвояваме по-добре храната, да не се получава гниене и ферментация и да пестим собствената си ензимна енергия, за да я насочваме за пречистване на организма. Пробиотиците се грижат за добрата хигиена на червата и предотвратяват запека. Така се намалява вероятността за нахлуване на още токсини и се увеличава способността за изхвърляне на наличните.

При здрави хора Лесното начало е достатъчно, за да се даде възможност на организма да се изчисти на спокойствие. Постепенността на програмата осигурява време за пренастройване на организма. След месец водораслите се увеличат според нуждите и може да се правят всякакви комбинации с други продукти.

Ако обаче имате проблеми със здравето, Лесното начало може да се съчетае с други продукти още веднага. Добавянето на СоQ10 с хром е за препоръчване при болно сърце и диабет, а на Супер антиоксидант – при проблеми с кръвоносните съдове като инсулт, атеросклероза, гръдна жаба.

Ползите от Лесното начало са като сбор от ползите от всички негови съставки – водораслите АФА, ензимите и пробиотиците. Освен това то:

 • осигурява енергия и повишава защитните сили на организма
 • пречиства от токсини червата и лекува дисбактериозата
 • доставя важни хранителни съставки, липсващи в обикновената храна
 • регенерира лигавицата на стомаха и власинките на тънките черва
 • подобрява усвояването на храната и подхранва всички клетки на тялото
 • предпазва от алергизиране чрез храна
 • регулира дебелото черво и премахва запека
 • особено благотворно влияе на черния дроб
 • намалява вредата от свободните радикали
 • действа подмладяващо като съхранява ензимните резерви на организма
 • улеснява усвояването на всички полезни неща от храната.

В този продукт се проявява законът на синергията – цялото е повече от сбор на частите. Това обяснява защо е толкова важно всеки човек, който цени здравето си, да употребява веднъж годишно програмата Лесно начало. Така ще си осигурим много по-добро здраве а също и великолепното усещане за сила и благополучие, което не може да се постигне при обичайното за съвременния човек непълноценно и разбалансирано хранене.
Д-р Найдунов препоръчва на всеки, който иска максимален ефект, да приема заедно с Лесното начало също коластра и ЕМК.

Указания за употреба:
Първа седмица – Вземайте 2 капсули Бифидус преди лягане и 1 капсула Ензими два пъти дневно, преди хранене.
Втора седмица – Вземайте 2 капсули Ацидофилус сутрин, 40 минути преди ядене, 1 капсула Ензими два пъти дневно преди хранене, 1 капсула водорасли и 2 капсули Бифидус преди лягане.
Трета седмица – Също, както втората седмица, като увеличите водораслите до 2 капсули дневно.
Четвърта седмица – Довършете програмата с Ацидофилус, вземайте Ензими и увеличете водораслите до 3 капсули дневно.
Пийте колкото се може повече изворна или пречистена вода – стремете се към 2 литра дневно. Достатъчното количество вода е важно за здравето и правилното изхвърляне на токсини от тялото.
Продуктът не съдържа ГМО.

Опаковка:
1 бр. Ацидофилус – 50 капсули
1 бр. Бифидус – 50 капсули
1 бр. Храносмилателни Ензими – 60 капсули
1 бр. Водорасли АФА – 50 капсули
Страна на произход: Великобритания

Име и фамилия *

Вашият Email *

Телефон*

Адрес:*

Изберете категория *

Изберете продукт : *

Брой *

(При различен брой от множество продукти - Моля изпишете съответните продукти и бр. продукти от всеки в полето "Съобщение".)

Съобщение

Всички полета отбелязани с * са задължителни

Въведете кода от картинката

За да ползвате CAPTCHA вие трябва да инсталирате Really Simple CAPTCHA разширението.

Общо
product image
Обща оценка
no rating based on 0 votes
Търговска марка
Аквасорс
Продукт
Програма „Лесно начало”

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker