АкваСорсДеца и родители

Суперхрани и хранителни добавки за деца

Зелена енергия = имунитет
Зелена енергия = имунитет

Екипът на „Здраве да е” стартира нова рубрика, която ще представи суперхрани и хранителни добавки, подходящи за прием от бебета и деца. Тъй като най-често есента е периодът, когато имунната ни система е изтощена и трябва да я подсилим, смятаме, че стартът на темата идва точно на време. В няколко поредни статии ще разкажем за едни от най-продаваните храни на английската фирма „АкваСорс”, която повече от 15 години е на българския пазар.

Имунната система на децата, а и на възрастните хора е подложена на постоянни атаки.  Вируси и бактерии се множат най-лесно през зимата в затворените помещения които обитаваме. В същото време точно в този период  храната ни е най-малко богата на витамини и минерали. Затова и по-често се разболяваме.

Зелена енергия = имунитет
Зелена енергия = имунитет

Ако обаче държим имунитета си нащрек, ще поддържаме добро здраве не само през зимата, но и през всички сезони на годината. Това може да бъде постигнато със суперхраните и хранителните добавки, които ни дават енергия и „събуждат” имунитета ни. Те са най-прекият път към отличното здраве. Можем да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Стартираме с активиране на собствения имунитет, за което може да ни помогне „Зелената енергия”. Много скоро ще ви запознаем и с Колактив 3 – коластра от пасищно отглеждани крави, органичният витамин Д, есенциалните мастни киселини и течната АФА – суперхрани и добавки, които помагат на децата и на нас самите да сме по-здрави.

Зелена енергия – активиране на собствения имунитета

Зелена енергия
Зелена енергия

Зелената енергия доказано стимулира собствения и противовирусния имунитет. Пълноценна универсална клетъчна храна, синергична комбинация от водорасли Афа, хавайска спирулина и екологично чиста люцерна (по 100 мг от трите съставки в капсула).

AFA е елексир за мозъка, а спирулина е суперхрана за тялото и имунитета. Арабите са нарекли люцерната алфалфа, което ще рече “Баща на всичките храни”. Корените на това растение проникват в земята до дълбочина 20-30 метра и черпят сили от земните недра. То е признато открай време като най-питателната растителна храна. Шампион между растенията е по съдържание на минерали, протеини и хлорофил (отстъпва само на микроводораслите). Зелената енергия набавя 20 минерала, 90 микроелемента, всички необходими аминокиселини, витамини и много други биоактивни вещества.

Опитът показва изключително благотворен ефект при децата – те боледуват много рядко, растат и се развиват по-добре. Препоръчително е да се приема заедно с ЕМК и коластра. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време и от болни, и от здрави деца. Това е най-лесният и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.

Дозата е по 2-3 капсули дневно, за децата, които вече могат да ги приемат. За по-мъничките се препоръчват водораслите АФА в течна форма. А ако се случи да се разболеем, просто увеличаваме дозата двойно и тройно за няколко дни, за да „събудим” имунитета си. Добрата новина е, че няма опасност от предозиране. Защото приемаме храна, а не лекарства.

Подобни публикации

Коментар

  1. В последните години храните които приемаме са много бедни на витамини и минерали и за това за всички ни не само за децата е нужно да приемаме хранителни добавки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker