Деца и родителиМедицината

Полина Митева: Щастлива съм, че избрах да родя детето си в УМБАЛ „Медика Русе“

Всяка бъдеща майка трябва да направи информиран избор и да се спре на най-доброто решение за нея и бебето, за да си гарантира спокойствие и професионална грижа в един от най-важните дни в живота си

Благодарна съм и щастлива, че избрах да стана майка на втората си дъщеричка именно в УМБАЛ „Медика Русе“. С тези думи се обърна към репортер на „Здраве да е“ Полина Митева, която в навечерието на големия християнски празник – Света Богородица, пожела да сподели впечатленията си от раждането на детето си в края на месец юли.

Поли е уверена млада дама, която смята, че всяка бъдеща майка трябва да направи информиран избор и да се спре на най-доброто решение за нея и бебето, за да си гарантира спокойствие и професионална грижа в един от най-важните дни в живота си. „Изключително съм щастлива, че се доверих на д-р Александър Рудницки и на целия екип на Отделението по акушерство към УМБАЛ „Медика“. Ако имах възможност щях да похваля всеки един от тях поименно, защото заслужават добра дума за отношението си към пациентите“, казва тя. И допълва, че най-доброто за всяко новородено е да бъде неотлъчно до своята майка, което в УМБАЛ „Медика“ не само е възможно, но се и насърчава. Така от първия миг майката и бебето имат възможност да изградят силна връзка и да се приберат вкъщи подготвени за предизвикателствата, които ги очакват. Не на последно място е и традицията – непосредствено преди изписването бебето да бъде облечено пред таткото, за който обикновено това е първата и най-вълнуваща среща с новороденото.

„Впечатлена съм от информацията, която получих след раждането – за храненето на бебето, на майката… Всичко, което бях чела, информацията, която вече имах, както и въпросите, които си задавах, намериха отговор или потвърждение в думите на специалистите. Много добре подготвени професионалисти, които те печелят с отношението и експертизата си“, споделя още Полина. Тя допълни, че в тези трудни времена на изпитания за всички лекари, добрата дума е най-малкото, с което можем да им се отблагодарим за отдадеността им към професията и към пациентите.

В заключение тя се обърна към медиците: „На целия екип на Родилното отделение към УМБАЛ „Медика“ пожелавам здраве. Да са все така лъчезарни и призвани да помагат на всички бъдещи майки. Благодаря им от сърце!“

Общо
Полина Митева: Щастлива съм, че избрах да родя детето си в УМБАЛ „Медика Русе“
Заглавие
Полина Митева: Щастлива съм, че избрах да родя детето си в УМБАЛ „Медика Русе“
Описание
Всяка бъдеща майка трябва да направи информиран избор и да се спре на най-доброто решение за нея и бебето, за да си гарантира спокойствие в един от най-важните дни в живота си.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker