Деца и родители

Лятно училище за младежки лидери се проведе в Узана

Лятно училище се проведе в Узана
Лятно училище се проведе в Узана

В рамките на три дни представители на Младежки парламент и клубове при Общински младежки дом – Русе участваха в лятно училище за младежки лидери, което се проведе в местността Узана в Стара планина и бе част от заложените дейности на Общинския годишен план за младежта.

По време на отделните сесии младежите се запознаваха, споделяха своите страхове и очаквания, учиха се как се работи в екип, какво е лидерство и активно младежко участие, като всичко това се случваше под формата на игри и казуси. Част от темите се водеха от психолога Веселина Василева, а други от младежки работници. Вторият ден на обучението бе посветен на интересни теми, свързани с развитие на личностния потенциал на участниците, лингвистично програмиране, потенциала на сетивата и практики и кодове на успеха. Те бяха представени от г-жа Ирена Петрова – Директор Дирекция „Образование и култура“ на Община Русе. В третия ден младежите работиха по групи, като задачата им беше да представят бъдещи акции, инициативи и кампании.

Обучението премина и на открито, и на закрито
Обучението премина и на открито, и на закрито

Участниците от четирите групи представиха различни и много интересни проектни идеи, които подлежат на бъдещо обсъждане и реализиране. Освен, че получиха нови знания и умения, младежите успяха да посетят и географския център на България. В края на обучението всички участници получиха, подписан от Кмета на Община Русе – г-н Пламен Стоилов, диплом за активно участие и успешно преминато лятно училище за младежки лидери.

Общо
Лятно училище за младежки лидери се проведе в Узана
Заглавие
Лятно училище за младежки лидери се проведе в Узана
Описание
В рамките на три дни представители на Младежки парламент и клубове при Общински младежки дом - Русе участваха в лятно училище за младежки лидери, което се проведе в местността Узана в Стара планина и бе част от заложените дейности на Общинския годишен план за младежта.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker