Медицината

Проф. Петър Симеонов идва отново за консултации в МБАЛ „Медика“

Проф. Петър Симеонов идва отново за консултации в МБАЛ "Медика"
Проф. Петър Симеонов идва отново за консултации в МБАЛ „Медика“

Проф. Петър Симеонов ще бъде отново за консултативни прегледи в Русе.

Това ще се случи на 21 май /събота/ между 9.30 и 16 часа. Прегледите ще се извършват в Многопрофилна болница за активно лечение „Медика Русе” след предварително записване. Това може да се случи на място в Лечебното заведение намиращо се в сградата на бившата Трета поликлиника, или на телефони 082/ 830 230 или 0876 830 230.
Проф. Симеонов, който е сред светилата в областта на урологията, бе в Русе през миналия месец. Тогава от възможността за консултация при него се възползваха над 50 души от областта и региона. Второто идване на проф. Симеонов става факт поради големия интерес и множество запитвания от пациенти.
Създаденото вече сътрудничеството между Лечебни заведения „Медика” и проф. Симеонов е предпоставка за успешно партньорство, което да помогне за повече излекувани пациенти в региона.
Проф. Петър Симеонов е роден на 3 декември 1953 година в Ямбол. От 1981 година до днес работи в столичната университетска Александровска болница.
2013 година е знакова за проф. Симеонов. Тогава той става началник на Клиниката по урология в Александровска и доктор на медицинските науки. Избран е за национален консултант по урология и за председател на Комисията за получаване на медицинска специалност „Урология“.
Автор е на 223 научни труда, съавтор на 5 съвременни учебника по урология, автор на 8 рационализации, една от които е удостоена със златно отличие. На 31 август 2015 година президентът Росен Плевнелиев подписва указ за награждаване на професора с орден Стара планина I степен.

Общо
Проф. Петър Симеонов идва отново за консултации в МБАЛ
Заглавие
Проф. Петър Симеонов идва отново за консултации в МБАЛ
Описание
Проф. Петър Симеонов ще бъде отново за консултативни прегледи в Русе. Това ще се случи на 21 май /събота/ между 9.30 и 16 часа.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker