Медицината

За четвърта година кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот

Медицински център дарява две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми

Стартът е на 01 декември 2017г. и ще продължи до 25 декември 2017г.
Съпричастността на клиниката и нейните партньори към двойките в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“.

Първият ин витро център в България New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, ще дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.
Съпричастността на клиниката и нейните партньори към двойките в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“. За четвърта поредна година тя ще направи възможна мечтата на още български семейства. Тази година от екипа на клиниката са взели решение „Пожелай си“ да съчетаят модерните технологии с позитивното послание на кампанията и затова целта е да се изпращат кратки видео клипове. Стартът е на 01 декември 2017г. и ще продължи до 25 декември 2017г. До 21 януари 2018г. ще може да се гласува за изпратените клипове, а екипът на болницата ще обяви кои са щастливците на 22 януари 2018г.
За да се кандидатства за участие в благотворителната кампания „Пожелай си“ е необходимо да се прочетат условията за кандидатстване в сайта на клиниката. Ако двойките отговарят на тях, следващите стъпки са следните:
Запишете и изпратете до 25 декември 2017г. на имейл: wish@newlifeclinic.bg кратко видео за вашата мечта: то трябва да е емоционално, позитивно и вдъхновяващо, максимум до 20 секунди. Всяка една двойка може да изпрати само по едно видео. Няма ограничение за това какво ще се покаже или разкаже в него.
Към видео файла в имейла трябва да се добавят: три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.
Всички изпратени видео клипове ще бъдат прегледани от модератор. След одобрение ще бъдат качени в страницата на „Пожелай си“ в официалният сайт и Фейсбук профилите на клиниката.
Най-коментираното, харесвано и подкрепяно видео в официалният сайт на медицинското заведение ще получи първата безплатна ин витро процедура с включена стимулация. А най-позитивното и емоционално видео на един от участниците ще бъде избрано от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят кампанията за втората безплатна ин витро процедура с включена стимулация.
Всеки един от участниците ще получи и линк със своето видео в официалния сайт на болницата, където близки и приятели ще могат да подкрепят и гласуват с коментар до 21 януари 2018 година.
„В навечерието на светлите коледни празници, нека заедно да заредим с положителни емоции и настроение всички, които имат нужда от нас. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат съкровена мечта“, споделят от екипа на медицинския център.

Общо
За четвърта година кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот
Заглавие
За четвърта година кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот
Описание
Медицински център дарява две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker