Новини

Двама лекари от УМБАЛ „Софиямед“ получиха приза „Лекар на годината“ 2019г

На официална церемония във Военния клуб в петък, двама водещи лекари от екипа на УМБАЛ „Софиямед“ бяха удостоени с призове за „Лекар на годината“ 2019 във второто издание на годишните награди на Столичната лекарска колегия на Българския лекарски съюз. 

Проф. Д-р Андрей Йотов, началник на Клиниката по Ортопедия и травматология в УМБАЛ „СОФИЯМЕД“ получи отличието в категорията "Ментор".

Проф. Д-р Андрей Йотов, началник на Клиниката по Ортопедия и травматология в УМБАЛ „СОФИЯМЕД“ получи отличието в категорията „Ментор“. Наградата му бе връчена от Председателя на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров. 

За приза проф. Йотов сподели, че благодари на Софийската лекарска колегия и че за него е голямо признание да получи точно тази награда. „Радвам се за всички колеги, които са почерпили знания и умения при общуването с мен. Пожелавам успех на всички!“. 

Доц. Д-р Антони Георгиев, началник на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ „СОФИЯМЕД“ бе отличен в категорията „Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“. Наградата му бе връчена от Еврокомисар Мария Габриел. 

„Нашият труд получава оценка и признание от всички слоеве в обществото, но според мен най-истинската и обективна оценка, е тази на гилдията, на която благодаря. Благодаря и на моя екип, защото без екип не може да се направи това, което бихме искали“, коментира по време на церемонията доц. Георгиев.

Общо
Двама лекари от УМБАЛ „Софиямед“ получиха приза „Лекар на годината“ 2019г.-София
Заглавие
Двама лекари от УМБАЛ „Софиямед“ получиха приза „Лекар на годината“ 2019г.-София
Описание
На официална церемония във Военния клуб в петък, двама водещи лекари от екипа на УМБАЛ „Софиямед“ бяха удостоени с призове за "Лекар на годината" 2019 на Столичната лекарска колегия на Българския лекарски съюз.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker