Новини

Д-р Мирчева: Горда съм с армията от лекари, биолози и лаборанти на „Здраве“

Със запомнящо се тържество в ресторант „Рига“ бе отпразнувана 20-годишнината от създаването на частната русенска многопрофилна лаборатория „Здраве“. 160 гости посрещна лично собственикът на „Здраве“ д-р Розина Мирчева, която преди вечерята произнесе вълнуващо слово. Тя покани целия си екип да застане до нея, като представи поименно лекари, други специалисти и администрация. Горда съм, че имам този екип от лекари, магистър биолози и армия от лаборанти, че в нашата лаборатория работи единственият в Русе специалист със сертификат за цитонамазка, че сме в собствена сграда, която надграждаме с два етажа, че през последните няколко години при нас са се родили 11 бебета и други са напът, каза развълнувана д-р Мирчева. Тя благодари и на съдружниците от софийската лаборатория ЦибаЛаб, в лицето на д-р Недялко Калъчев и екипа му, които също бяха сред гостите в „Рига“. Официалната част на тържеството продължи с „Наздравица“ от операта „Травиата“, в изпълнение на солисти от Русенската опера, и продължи с голямо хоро, в което се включи колектива на „Здраве“.

Д-р Розина Мирчева благодари за доверието от страна на гостите на тържествената вечеря, голяма част от тях здравни кадри, колеги лекари от различни лечебни заведения, партньори и представители на градската управа. Към полунощ, заедно с членове от екипа на лабораторията, д-р Мирчева разряза огромна двуетажна торта, върху която бе изписан девизът на лаборатория „Здраве“ – НИЕ ИЗМЕРВАМЕ ЗДРАВЕТО. Екипът си обеща да продължи да работи все така успешно и да посрещне отново заедно следващите двадесет години на „Здраве“.

Автор: Валя Караджова

Снимки: Емилия Димитрова

Общо
Д-р Мирчева: Горда съм с армията  от лекари, биолози и лаборанти на „Здраве“
Заглавие
Д-р Мирчева: Горда съм с армията от лекари, биолози и лаборанти на „Здраве“
Описание
Със запомнящо се тържество в ресторант „Рига“ бе отпразнувана 20-годишнината от създаването на частната русенска многопрофилна лаборатория „Здраве“.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker